Jenni Vartiainen julkaisi meikittömän kuvansa New Yorkin kotikaranteenista

Suomen naisartistien kärkikaartiin kuuluva Jenni Vartiainen julkaisi Instagramissa meikittömän kuvan itsestään. Kuva on otettu laulajan New Yorkin kodissa.

– Kiitos kaikille synttärimuistamisesta ja terkut sumuisesta New Yorkista! Härdelli kaupungissa on hellittänyt. Naapurit ja kaikki ketä tunnen on parhaillaan vapaaehtoisessa karanteenissa, niin kuin kuuluukin, Vartiainen on kirjoittanut kuvan yhteyteen.

Samalla hän kiittää niitä suomalaisia, jotka vallitsevan koronatilanteen keskellä uurastavat muiden puolesta.

– Seuraan tiiviisti Suomen tilannetta ja on huoli kuinka siellä pärjätään. Niin iso kiitos teille, jotka jatkatte terveydennekin uhalla töihin menoa, jotta arjen välttämättömyydet edelleen toimivat – saamme tarvittavan hoidon, ravinnon, kuljetuksen, puhtaat pinnat. Ja teille jotka jatkatte kotoa käsin töiden tekoa ja yritätte keksiä luovia ratkaisuja, jotta saamme pidettyä tietyt tärkeät rakenteet yllä.

Katso kuva ja lue Vartiaisen kirjoittama teksti kokonaan alta. Mikäli kuva ei näy selaimessasi, voit katsoa sen tästä.

View this post on Instagram

Kiitos kaikille synttärimuistamisesta ja terkut sumuisesta New Yorkista! Härdelli kaupungissa on hellittänyt. Naapurit ja kaikki ketä tunnen on parhaillaan vapaaehtoisessa karanteenissa, niin kuin kuuluukin. Seuraan tiiviisti Suomen tilannetta ja on huoli kuinka siellä pärjätään. Niin iso kiitos teille, jotka jatkatte terveydennekin uhalla töihin menoa, jotta arjen välttämättömyydet edelleen toimivat – saamme tarvittavan hoidon, ravinnon, kuljetuksen, puhtaat pinnat. Ja teille jotka jatkatte kotoa käsin töiden tekoa ja yritätte keksiä luovia ratkaisuja, jotta saamme pidettyä tietyt tärkeät rakenteet yllä. Ihanaa että ihmiset keksii jatkuvasti tapoja tuoda iloa myös tänne kotisohville! Pidetään itsemme ja toisemme turvassa. Paljon rakkautta täältä kaikille🙏🏻❤️

A post shared by Jenni Vartiainen (@jennivartiainenofficial) on