Warner Music -levy-yhtiö ilmoitti maaliskuun lopussa uudesta Mestarit Areenalla -kiertueesta, jota tähdittää joukko Suomen eturivin naisartisteja. Kokoonpanossa mukana ovat Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Vesala ja Ellinoora.

Kiertue on herättänyt runsaasti keskustelua sosiaalisessa mediassa, kun alkuperäisen Mestarit areenalla -kiertueen jäsenet Pepe Willberg ja Hector ilmoittivat järkyttyneensä nimen uudelleenkäytöstä. Miehet ovat kokeneet asian loukkaavana erityisesti edesmenneiden Mestarit areenalla -jäsenten vuoksi.

Jenni Vartiainen paljastaa Instagram-tilillään käyneensä keskustelun Pepe Willbergin ja Hectorin kanssa. Keskusteluun ovat osallistuneet myös Kaija Koo, Paula Vesala ja Ellinoora.

– Keskustelimme asiat selväksi hyvässä hengessä artistien kesken ja lopputulos on meidän kaikkien kannalta selvä. Yksimielinen kantamme on, että nimen Mestarit Areenalla perintö kuuluu Hectorille, Pepe Willbergille sekä Kirkan ja Pave Maijasen lähiomaisille. Ei ole myöskään hyvien tapojen mukaista käydä kauppaa nimellä ilman heidän osallisuuttaan.

– Samalla haluamme yhteisesti todeta, että mestarillisuus ei katso ikää tai sukupuolta. Näin ollen syksyn kiertueen nimi on Mestarit – Kaija Koo, Vesala, Ellinoora & Jenni Vartiainen.

Lue myös:

Uusi Mestarit Areenalla -kiertue pursuaa säkenöivää naisenergiaa – yksi artisteista tekee paluun lähes neljän vuoden tauon jälkeen: ”En malta odottaa!”

Suuren menetyksen kokenut Hannele Lauri julkaisi kuvan uudesta perheenjäsenestä: ”Tässä hän on”