Toimittaja Ina Mikkolan luotsaamassa Runkkarin ystäväkirja -podcastin uudessa jaksossa vierailee laulaja Benjamin Peltonen. Jaksossa Benjamin keskustelee avoimesti omasta seksuaalisuudestaan, seksistä sekä kauneusihanteista.

Viime kesänä Benjamin kertoi ensimmäistä kertaa julkisesti olevansa homoseksuaali, kun hän esiintyi Pride-konsertissa. Benjamin julkisti asian monipäiselle yleisölle. Ennen tätä Benjamin ei ollut asiasta puhunut.

Podcastissa Benjamin ja Ina keskustelevat seksistä ja nautinnosta hyvin avoimesti. Pienen hipelöinnin julkisella paikalla Benjamin kokee hyvin kiihottavaksi.

– En ole ikinä tehnyt mitään sellaista julkisella paikalla, mutta tiedätkö kun on jossain ja sitten se toinen vähän ottaa kiinni tai kuiskii niin, että muut eivät näe tai kuule, Peltonen kertoo.

Kuva; AOP

Ina Mikkola kääntää keskustelun ulkonäköön ja kuinka nuori mies on komea ja ”klassinen adonis”.

– Miltä tuntuu olla noin hot? Ina kysyy.

– Äiti on sanonut ”Benjamin, ole jalat maassa”, Benjamin vastaa.

Benjamin jatkaa, että geeneillä on myös tekemistä hänen ulkonäkönsä kanssa. Hän myös kertoo, että hänelläkin on ulkonäkönsä kanssa kriisejä ja omasta ulkonäöstä puhuminen on outoa, mutta sanoo kuitenkin olevansa tyytyväinen siihen, miltä näyttää.

– Kaikki vaatii duunia, treeniä 4-5 kertaa viikossa, pitää tehdä v*tusti töitä, Benjamin lisää puhuessaan ulkonäöstään.

Kuva: AOP

Ina kysyy vielä, millaista kauneusihannetta Benjamin haluaa itsessään ylläpitää.

– Some on siitä toksinen, että varsinkin editin jälkeen, siellä on uskomattoman näköisiä hahmoja. Itse vertaa totta kai itseänsä niihin ja katsoo, etten ole lähelläkään heitä, Benjamin kertoo.

– Kun on kauneusihanteita, jotka ovat myrkyllisiä ja samalla itse havittelee niitä, niin se on vähän kaksipiippuinen juttu, Benjamin kiteyttää.

Hän jatkaa vielä, että hän treenaa ja syö terveellisesti myös terveyden takia mutta valehtelisi, jos sanoisi, ettei haluaisi näyttää myös hyvältä.  

Lue myös:

YleX: Benjamin Peltonen poistui sinkkumarkkinoilta – omisti radiossa kappaleen rakkaalleen: ”Siitä tuli symboli meidän kahden väliselle asialle”

Benjamin Peltonen avaa asiaa, jota hän häpeää itsessään – joutui tekemään radikaalin muutoksen: ”Olin ihan ihmisperse”