Sara-yhtye julkaisee Hector-coverin

Kotimainen Sara yhtye julkaisee uuden sinkun 18.4. Kyseessä on vaikuttava cover-versio Hectorin kappaleesta Yhtenä iltana! Biisi kuulostaa yllättävältä valinnalta Saran repertuaariin, mutta melankolinen, tunnelmaltaan vahva versio toimii upeasti. Kappale on tilaustyö heinäkuussa ensi-iltansa saavaan Roskisprinssi elokuvaan. Kappale tulee löytymään myös Roskisprinssi soundtrack-albumilta.

Saran johtohahmo Joa Korhonen kertoo biisivalinnasta näin: ”Aluksi cover-biisin tekeminen tuntui aika vieraalta ajatukselta, koska emme ole aikaisemmin tehneet mitään vastaavaa. Jollain tapaa se kuitenkin kiehtoi ja sain aika nopeasti aloitettua ensimmäisen hahmotelman. Jossakin vaiheessa alkoi tökkiä oikein kunnolla ja biisi jäi hetkeksi unohduksiin. Deadline alkoi lähestyä ja vieläkään ensimmäinen versio ei tuntunut oikealta, joten päätin aloittaa koko homman alusta. Jos biisissä lauletaan ”Yhtenä iltana paljon jos viiniä jois” niin pakkohan se oli testata ja alkoihan se toimia! Sain vielä c-osaksi ujutettua kunnon junttariffin ja lopputulos tuntuu yllättävän paljon Saralta.”

Sara valmistelee parhaillaan uutta, kuudetta albumiaan tutun tuottajan Jyrki Tuovisen kanssa. Albumin julkaisuajankohtaa ei ole vielä vahvistettu. Yhtyeeltä on jo odotettukin uutta materiaalia vuoden 2008 kehutun Veden äärelle albumin jälkeen.
Parhaillaan Sara on lyhyehköllä kiertueella ja tänään yhtye esiintyy Seinäjoen Bar 15-ravintolassa.

Raimo O Niemen ohjaama nuorisoelokuva Roskisprinssi perustuu Tuija Lehtisen suosittuun, Otavan vuonna 1991 julkaisemaan samannimiseen romaaniin. Elokuvan on käsikirjoittanut Juuli Niemi ja päärooleissa nähdään Jon-Jon Geitel, Pihla Maalismaa, Heikki Silvennoinen ja Kristiina Elstelä.


www.roskisprinssi.fi


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.