KILPAILU ON PÄÄTTYNYT!
Arvonnan voitti Nina Tamper.
 
Suomalaisen raskaan rockin edelläkävijä Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus esiintyy launtaina 14.4. Vantaan Tikkurilassa. Sinäkin voit päästä ilmaiseksi paikalle ystäväsi kanssa, kunhan vain tykkäät Metropolin Facebook-sivusta ja tästä kilpailusta!

13 vuoden telakalla olon jälkeen tyylikkään paluun listakärkeen viime vuonna tehnyt tummanpuhuva ja sanoituksiltaan oivaltava bändi on kuumaa kamaa myös livekeikoilla. Jättihitiksi nopeasti viime kesänä noussut ”Suomi sata vuotta” soi edelleen ahkerasti radiossa, samoin kuin bändin monet muut vanhemmat hitit, kuten ”Lumessakahlaajat” ja ”Surupuku”.
Kahden hengen voittopakettiin sisältyvät liput Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus -bändin keikalle Original Sokos Hotel Vantaan suositussa Tulisuudelma-viihderavintolassa, sekä yöpyminen hotellissa aamiaisineen.
Tälläydy tunnelmaan katsomalla alta videot kappaleista ”Suomi sata vuotta”, ”Lumessakahlaajat”, ”Surupuku” ja ”Pitkän kaavan mukaan”.
Edellisen arvonnan voitti Kimmo Keskinen, jota viihdyttää perjantaina Steve ’n’ Seagulls.
Kilpailun arvonta on tiistaina 10.4. ja keikalla lauantaina 14.4. Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus. Hotelliyöpyminen 14.-15.4.2018.
Voit voittaa vain ja ainoastaan tykkäämällä Metropolin Facebook-sivusta sekä tästä kilpailusta. Kilpailua kannattaa myös kommentoida ja jakaa!