Jokainen mies kuulee mielellään kehuja sänkytaidoistaan, ja useimmat naiset eivät halua loukata petikumppaniaan. Naiset ovatkin usein parempia tyhjien kehujen kuin rakentavan kritiikin antamisessa. Tässä on viisi vinkkiä naisen kehosta miehille, jotka haluavat tyydyttää naisen ja ovat myös valmiita näkemään hieman vaivaa rakastajan taitojensa kehittämiseksi.

1. Aivot ovat tärkein elin seksissä

Jos haluat tyydyttää naisen, etene ylhäältä alaspäin. Naiselle mielikuvitus on seksissä keskeisellä sijalla, joten sen kiihottamisesta on hyvä aloittaa. Lausu naiselle ihailevia sanoja ja kuiskaa hänen korvaansa, mitä haluat tehdä hänelle.

2. Klitoris on toiseksi tärkein

Suurin osa naisista ei saa säännöllisesti orgasmia pelkän yhdynnän avulla. Siksi kannattaa antaa huomiota klitorikselle, joka näyttää pieneltä ja viattomalta, mutta jossa on yli 8000 hermopäätettä. Käytä klitoriksen stimulointiin sekä suutasi että käsiäsi.

3. Etene hitaasti

Maltti on valttia naisen tyydyttämisessä. Älä siis jätä esileikkiä väliin.

4. Apuvälineet ovat sallittuja

Ei ole vaaraa, että nainen hylkää miehen vibraattorin takia, joten apuvälineiden käyttämistä ei kannata pelätä. Ne ovat loistava apu esimerkiksi kumppanin klitoriksen stimuloinnissa yhdynnän aikana.

5. Kosteus on tärkeää

Kosteutus on tärkeää naisen nautinnon kannalta. Jos luontainen liukaste ei riitä, kannattaa turvautua liukuvoiteeseen.
Lähde: AskMen
Kuva: Pexels