Tosi-tv-tähti Henna Kalinainen kertoo tuoreessa, Metropolille kirjoittamassaan blogiteksissä vuosien takaisesta suhteestaan erään varakkaan diplomaatin pojan kanssa. Kalinainen paljastaa, että lopulta suhde kariutui siihen, ettei miehessä ollut muuta kiinnostavaa kuin raha.

Tekstissään Kalinainen avaa gold digging -ilmiötä, jossa nainen etsii itselleen rikasta miestä elättäjäkseen. Kalinainen alleviivaa, että hänelle itselleen rahaa tärkeämpää on rakkaus. Tämän vuoksi hän ei jatkanut suhdettaan diplomaatin pojan kanssa.

Nuorempana Kalinaiselle tarjoutui useita mahdollisuuksia ryhtyä miljonäärimiesten tyttöystäväksi. Hän yritti maistaa yltäkylläistä elämää diplomaatin pojan kanssa, mutta se ei tuntunut hänelle sopivalta.

– Muistan mm. erään kerran kun meidän piti mennä tämän diplomaatin kanssa juhlimaan itsenäisyyspäivää. Hän antoi minulle vapauden käydä valitsemassa iltapuvun missä tahansa liikkeessä. Hän tuli noutamaan minut limusiinilla ja meillä oli kallein sviitti hotellista. Sain lahjaksi jotain sveitsiläistä suklaata tai mitä lie ja kukkia. Taisin saada jonkun korunkin, Kalinainen kuvailee blogissaan.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Menimme ravintola Palaceen syömään jotain hanhenmaksapalleroita ja tryffeleitä ja muistan kuinka meinasin kuolla tylsyyteen, kun hänen kutsumansa ystäväpariskunta ruoti ruokalistaa. Viiriäistenmunatkin oli vissiin laadultaan erilaisia tällä kertaa heidän mielestään. En ymmärtänyt menusta hölkäsen pöläystä paitsi, että sitä lukiessa nugetit alkoivat kuulostaa houkuttelevammalta.

Koko ruokailun ajan Kalinainen haaveili siitä, että hän pääsisi Ale Pubiin juomaan kaljaa. Hän sanookin jälkeenpäin ymmärtäneensä, ettei hänellä ollut rikkaan miehen kanssa mitään yhteistä.

– Tai varmaan oli kiinnostus rahaan, mutta minulla se ei valitettavasti näyttele elämässä niin suurta roolia, Kalinainen korostaa.

– Minulle on siis tarjoutunut tilaisuus nauttia helposta elämästä koko lopun ikääni aikoinaan, mutta en ole suostunut näyttelemään, hän jatkaa.

– Minulla on niin vahva oma persoona ja halu elää oman näköistä elämää, että sitä ei rahalla osteta hiljaiseksi. 

Lue Kalinaisen blogipostaus kokonaisuudessaan täällä.

Lue myös:

Henna Kalinaiselta rajua kritiikkiä Maisa Torppaa kohtaan – väittää Torpan juonineen hänet ulos tosi-tv-ohjelmasta!

Henna Kalinainen rehellisenä seksuaalisesta suuntautumisestaan – viehättyi naisista jo nuorena: ”Halusimme kokeilla miltä se tuntuu”