Kotiteollisuus-yhtyeen nokkamies Jouni Hynynen on viettänyt viime viikot Espanjan Malagassa yhdessä vaimonsa näyttelijä Mari Perankosken kanssa. Kolumnistinakin toiminut Hynynen avasi sanaisen arkkunsa ja julkaisi Instagram-tilillään hauskan selonteon vaimonsa vihkisormuksista.

Hynysen mukaan hän joutunut Espanjassa ostopuuhiin ja lunastanut Perankoskelle jo neljännen sormuksen. Vaimo kun on onnistunut kadottamaan kaikki edelliset.

– Tää on nyt neljäs sormus, joka pikkurouvalle on hommattu, kauankohan säilyy. Ekan hommasin New Yorkista: kadonnut. Vihkisormus oli Berliinistä: kadonnut. Kolmas oli New Orleansista: kadonnut. Tää on Malagasta eilen: tallessa vielä, Hynynen kertaa kuvatekstissä vaimonsa sormusten historiaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Perankoski vastasi julkaisun kommenteissa ja tarjosi selityksen kadonneista sormuksistaan.

– Kuvauspaikan veskiin jäi ainakin yksi, bengali-kissa pölli yhden ainakin kolme kertaa, se löytyi muiden korujen ja keitettyjen kananmunien lisäksi Pablon ”aarteistoista”, eli sängyn alta. Muista ei hajua, luultavasti junan vessassa myös yksi. Jostain naiskäsilaukkujen käsittämättömistä uumenista löytynee vielä pari.

Näyttelijänä Perankoski ei voi käyttää omia korujaan töissä, joten tilaisuuksia hukata sormuksia on monia.

– Olen myös lähtenyt kuvauskoruissa liian monta kertaa kotiin ja unohtanut ottaa mukaan seuraavana päivänä. Ja sehän on aika ns. Klaffihauskaa.

Hynynen ja Perankoski ovat seurustelleet vuodesta 2012 asti. He kihlautuivat keväällä 2016 ja avioituivat saman vuoden syyskuussa.

Lue myös:

Mari Perankoski julkaisi suloisen perhekuvan – tässä on Jouni Hynysen Vilja-tytär!

Jouni Hynynen julkaisi mökkikuvan Suomen lipusta – heti alkoi syyttely: ”Mahtavaa s**tana!”