Kiireisen arjen keskellä seksihalut saattavat toisinaan olla kateissa. Näitä helppoja ohjeita noudattamalla kuka tahansa voi saada lisää toimintaa makuuhuoneeseen.

1. Riittävästi liikuntaa

Liikunta on hyväksi seksihaluille, sillä se muun muassa parantaa verenkiertoa. Teoriassa tämä voi tehdä seksistä miellyttävämpää, sillä kiihottuminen edellyttää verenkierron vilkastumista sukupuolielinten alueella. Liikunta myös vapauttaa endorfiineja, mikä nostaa mielialaa ja lisää energiaa. Toki hyvässä kunnossa oleminen saa meidät myös tuntemaan olomme seksikkäämmäksi.

2. Terveellinen ruokavalio

Sydänsairauksien ja erektio-ongelmien välillä on selkeä yhteys. Tyydyttyneen rasvan tukkimat verisuonet eivät juurikaan päästä verta virtaamaan sukupuolielimiin. Ylipaino myös sotkee hormonitasapainon. Lisäksi erilaiset ravintoaineiden puutostilat, kuten raudan puute, johtavat väsymykseen, mikä laskee seksihaluja entisestään.

3. Stressinhallinta

Ihmiset ovat yhä stressaantuneempia. Jatkuva kiire johtaa helposti kumppanin laiminlyömiseen ja huonoon seksielämään. Seksuaalisuuteen erikoistunut tohtori Irwin Goldstein neuvoo, että pieni loma voi piristää seksielämää kummasti.
Lähde: Health.com

Kuva: Pexels