Lähetyssaarnaaja-asennosta on totuttu kuulemaan, miten tylsää se on, miten siitä ei saada orgasmeja, jne.

Nämä väitteet eivät kuitenkaan pidä paikkaansa, kunhan vain tiedetään, mitä ollaan tekemässä.

Alla Popsugar-sivuston kokoamat 6 keinoa, miten lähetyssaarnaajasta tehdään asento, josta saadaan parhaat orgasmit.

1. Tyynyt

Naisille lähetyssaarnaaja-asennon suurin epäkohta on puuttuva klitoriksen stimulaatio. Naisen on vaikea saada kättään oikeaan paikkaan, kun kumppanin vatsa ja lantio painautuvat häntä vasten.

Kahden tai kolmen tyynyn avulla naisen takapuoli ja lantio nousevat niin ylös, että kumppanin työntyminen stimuloi paremmin g-pistettä ja nainen pystyy myös hieromaan klitoristaan häntä vasten. Ja orgasmeja tulee!

2. Erikoisvibraattori

Pieni klitoriksen päälle asetettava koppakuoriaista muistuttava vibraattori antaa ylimääräistä stimulaatiota yhdynnän aikana, eikä sitä tarvitse pitää käsin paikallaan.

Seksikumppanin paino voimistaa entisestään vibraattorin vaikutusta painautuessaan sitä vasten. Tällä tavalla voi saada helposti monia peräkkäisiä orgasmeja!

3. Nännit mukaan

Nänneillä leikittely ei sovi jokaiselle, mutta joillekin niiden imeminen tai puristelu seksin aikana voi aiheuttaa räjähtäviä orgasmeja. Lähetyssaarnaaja-asennossa kumppanilla on hyvä ulottuvuus nänneihin, jolloin hän voi imeä, nuoleskella ja/tai näykkäillä niitä.

Tässä asennossa nainen voi myös helposti itse hyväillä nännejään. Hän voi jopa käyttää yhtä kättä nännien ja toista klitoriksen hyväilyyn.

4. Älkää hätäilkö

Kiihkeän jyystön sijaan kannattaa välillä hidastaa tahtia oikein kunnolla. Hitaammalla tahdilla voi keskittyä paremmin kaikkiin vartalon aistimuksiin. Joka kertaa ei tietenkään tarvitse hidastella, mutta välillä se tuo mukavaa vaihtelua.

Voitte myös sytyttää kynttilöitä, laittaa soimaan seksikästä musiikkia ja olla hyvin lähellä toisianne.

Kiihkeä suutelu yhdynnän aikana lisää tunnesidettä, joka voi joskus olla juuri se viimeinen tekijä, joka tarvitaan orgasmin saamiseksi.

5. Pientä tuhmailua

Kiihkeyttä voi lisätä esimerkiksi sitomisella tai käsiraudoilla. Naisen kädet voidaan sitoa pään yläpuolelle, minkä jotkut kokevat hyvin kiihottavaksi.

Kun naisen kädet sidotaan, on erityisen tärkeää muistaa laittaa ylimääräiset tyynyt pepun alle, sillä tässä tapauksessa hän ei pääse stimuloimaan itseään eikä varsinkaan klitoristaan.

6. Syvää ja hallittua hengittämistä

Lähetyssaarnaaja-asento on naiselle mukava siinäkin mielessä, että hänen on helpompi hallita hengitystään, koska asento ei vaadi häneltä fyysisyyttä.

Tilanteessa voi hyödyntää eräänlaista mietiskelyä tai meditointia. Syvät hengitykset tuovat keuhkoihin kerralla paljon happea, mikä voi auttaa rentoutumaan ja tuntemaan olevansa paremmin läsnä tilanteessa. Tämä tuo samalla myös levollisuutta, minkä ansiosta on helpompi saavuttaa orgasmi.

Lähde: Popsugar

Kuva: Unsplash