SDP:n kansanedustaja Matias Mäkynen on joutunut keskelle massiivista suhdekohua. Mäkynen on naimisissa Suomen Huippumalli haussa -ohjelmasta tunnetuksi tulleen ammattiliitto Pron yhteiskuntasuhdejohtajan Maria Mäkysen kanssa, mutta nyt kaksikon rakkauteen vaikuttaa tulleen särö.

Matias bongattiin marraskuun loppupuolella vaasalaisesta Fontana Club -nimisestä yökerhosta, jossa hän silminnäkijöiden mukaan viihtyi tiiviisti yhdessä 20-vuotiaan opiskelijanaisen kanssa. Asiasta uutisoi Seiska-lehti.

Seiska kertoo Matiaksen ja opiskelijan poistuneen baarista kello kahdentoista aikaan kahdestaan jatkoille. Seiskan saamien tietojen mukaan kaksikko vietti muutaman tunnin Matiaksen perheen Vaasan-asunnolla.

– Opiskelija on kertonut lähipiirilleen, että he viettivät intiimejä hetkiä kansanedustajan kotona. Kaksikko oli päätynyt vielä aamuyöllä nuoren naisen asunnolle ylioppilaskylään, missä Matias sitten heräsi aamulla, Seiskalle todetaan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Seiskan julkaisemalla tuoreella videolla Matias myöntää viettäneensä aikaa opiskelijanaisen kanssa kyseisenä viikonloppuna. Poliitikko myös tunnustaa vieneensä naisen asuntoonsa.

Tapaus on herättänyt runsaasti huomiota somessa ja mediassa, sillä Matias tunnetaan julkisuudessa perhekeskeisenä miehenä, jonka avioliitto kukoistaa. Erikoista on myös se, että Matias edusti itsenäisyyspäivänä järjestetyissä Linnan juhlissa vaimonsa kanssa vain muutamia päiviä tapahtumien jälkeen.

Matias Mäkysellä ja Maria Mäkysellä on yksi yhteinen lapsi.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Andrei Koivumäki ja Diandra Flores romanssihuhujen pyörteissä – eivät peittele enää läheisiä välejään!

Valtteri Bottas tapasi Tiffany-rakkaansa ollessaan vielä naimisissa Emilia Pikkaraisen kanssa – ottaa nyt ensimmäistä kertaa kantaa suhdekohuun