Sinkun päiväkirja

Rakas päiväkirja…
Ah, jokaisen odottama kesä saapuu luoksemme ja jälleen puhkeamme täyteen loistoomme. Mikä onkaan ihanampaa kuin mennä hyvässä seurassa kesän ensimmäiselle oluelle, kun terassikausi on avattu! Taas on puoli vuotta mennyt odottaessa kesää ja nyt meidän odotus palkitaan. Kylmä huuruinen olut, paidattomat miehet ja kauniit naiset bikineissään… I LOVE SUMMER!! Korkokengät, minihameet ja kylmät drinkit auringossa… ah!
Pääsin jälleen seitsemänteen taivaaseen, kun kaverit pyysivät minut kuskiksi festareille. Tietysti me mentiin vanilla sinne, mutta illan kruunasi se, että pääsin ensimmäistä kertaa ajamaan kunnon isopyttyistä autoa: Dodgea. Voi rakkaus. Kyllä ihmiset tuijottivat jälleen, kun huomasivat, että Amerikan raudan puikoissa onkin nainen eikä mies. Auto totta kai oli täynnä miehiä. Muistuivat jälleen nuoruusvuodet mieleen, kunnon lauluautot, kaljaa ja hyvää seuraa. Likkaparalla oli varmasti koko illan naama täynnä hampaita. Munarikasta pääsiäistä todellakin. Tai ainakin munanjatkeellista, jos ei muuta.
Viikonloppu meni taas jälleen täysin nappiin. Vihdoinkin pääsin taas pitkästä aikaa tanssimaan ja tunnelma oli jälleen katossa. Ai, että rakastan tiukkaa nahkahamettani ja niin ilmeisesti rakastavat kaikki muutkin. Huomaa, että kesä tekee tuloaan, kun ihmisetkin kömpivät koloistaan bilettämään oikein kunnolla ja olan takaa. Päätin vihdoinkin hommata heti seuraavasta tilistäni strippitangon kotiini. Sex in the city todellakin.
Aion bilettää tänä kesänä enemmän kuin koskaan aikaisemmin ja tehdä tästä vuodesta ikimuistoisen. Juhannus tietysti oli jälleen varmasti suurimmalla osalla nuorista todella railakas, itselläni ainakin. Minulle ja muutamalle kaverilleni ja tutuille on muodostunut perinne, kun menemme aina merirosvoilevaan juhannuksena. Merirosvot vain ovat niin seksikkäitä. On järjettömän hauskaa lähteä kavereiden kanssa “riehumaan” ihmisjoukkoon ja varsinkin, kun kaikki ovat panostaneet pukeutumiseen. Tällaisten hauskojen perinteiden pitäminen tiivistää kummasti kaveriporukkaa. Keksikää tekin jotain yhteistä tekemistä. Yarr!
Jokaisen kannattaa aina välillä elää oikein antaumuksella. Keksikää kaveriporukassa jotain repäisevää ja ikimuistoista. Järjestäkää ikimuistoiset bileet, lähtekää herättämään paheksuntaa tai ihan mitä vain, minkä muistatte koko loppuelämänne. Ottakaa ilo irti elämästä ja harrastakaa irstasta seksiä! Summer, here I come!