Naiset monesti valittavat seksistä ja asioista, joita miehet tekevät väärin sängyssä. Monet miehet todellakin voivat olla aivan ulalla petipuuhissa, mutta eivät naisetkaan välttämättä aina ole täydellisiä kumppaneita peittojen alla.

Molemmin puolin täydellisemmän seksin saavuttamiseksi on aika tasata puntit ja selvittää, mitä virheitä naiset tekevät sängyssä.

1. Huolehdit liikaa siitä, miltä näytät

Monet naiset haluavat näyttää täydellisiltä koko ajan ja joka sekunti. Se ei kuitenkaan aina ole mahdollista, eikä sen tarvitsekaan olla. Rentoudu ja nauti tilanteesta! Kukaan ei ole salaa kuvaamassa sinua seuraavaan Playboy-lehteen.

2. Olet passiivinen osapuoli

On totuttu siihen, että miehet vonkaavat ja liehittelevät ja naiset joko suostuvat, tai eivät suostu. Onko kuitenkaan parasta, että ainoastaan miehet tekevät taloitteen? Miksei nainenkin voisi niin tehdä? Naiset voisivat olla rohkeampia ja myöntää, että seksiin sekä sen aloittamiseen tarvitaan kaksi osapuolta.

3. Keskustelun aloittaminen heti aktin jälkeen

Mies on juuri käyttänyt kaiken energiansa seksiin ja myös sinun tyydyttämiseesi, joten anna hänelle hieman aikaa levätä ennen syvällisen keskustelun aloittamista.

4. Älä murskaa miehen itsetuntoa

Jos et ollut tyytyväinen miehen toimintaan sängyssä, älä anna hänen ymmärtää että hän teki kaiken väärin. Johdattelu ja ohjeistaminen ovat hyviä asioita, mutta niitä ei tarvitse tehdä kolhimalla miehen itsetuntoa. Miehetkin ottavat seksin vakavasti ja haluavat tehdä asiat oikein. Vääränlaiset signaalit ruokkivat vain miehen epävarmuuksia.

5. Anna suuseksiä!

Monet naiset ovat mielellään suuseksin ottavana osapuolena, mutta eivät kovin mielellään anna sitä itse. Tee hänelle vastapalvelus ja anna hänenkin saada mitä sinä saat.

6. Älä käytä hampaita

Kun annat miehellesi suuseksiä, älä käsittele penistä kuin tikkaria, jota nuollaan ja purraan. Äläkä koskaan käytä hampaita!

7. Muista hygienia

Hygienia on erittäin tärkeää sekä miehille että naisille. Pidä siis alapää puhtaana. Tämä ei kuitenkaan tarkoita kaikkien karvojenkin ajelua, sillä monet miehet mielellään näkevät jotain karvoitusta siellä alhalla. Jos sinulla on jokin tulehdus alapäässä, älä arastele kertoa siitä hänelle.

8. Älä liioittele

Miehet eivät halua liioiteltua melodraamaa. Älä siis esitä pornotähteä, vaan ole luonnollinen ja nauti olostasi. Kun mies vie sinut sänkyyn ja alkaa leikitellä hiuksillasi, ole iloinen ja osallistu!

9. Älä teeskentele orgasmia

Orgasmin teeskentely on monen miehen mielestä tavallaan hänen pettämistään. Kyllä mies ymmärtää, että aina orgasmi ei vain onnistu. Älä anna hänen menettää uskoa itseensä, äläkä anna hänen luulla, että hän on kykenemätön antamaan sinulle orgasmia. Anna hänelle kuitenkin mahdollisuus tehdä sinut tyytyväiseksi, sillä sitä hänkin haluaa.

10. Älä tee oloasi liian kotoisaksi

Mummokalsarit ja kulahtaneet rintsikat eivät välttämättä saa miestäsi innostumaan villiin seksiin. Mies kyllä huomaa positiivisesti, jos pukeudut edes hieman normaalia seksikkäämmin. Älä siis mene sänkyyn pukeutuneena samalla tavalla, kuin jos olisit nukkunut vuosia yksin. Kun molemmat ovat virittyneet tilanteeseen, myös seksi on parempaa!

Lähde: The Times of India

Kuva: Unsplash