Rakastetun Ensitreffit alttarilla -sarjan yhdeksäs tuotantokausi saa tänään tiistaina (15.11.) päätöksen, kun ohjelman viimeinen jakso pyörähtää käyntiin MTV3-kanavalla kello 21.

Jaksossa kesällä naimisiin menneet parit palaavat hääpaikalle ja paljastavat asiantuntijoiden edessä aikovatko jatkaa elämäänsä yhdessä vai erikseen.

Varoitus: Artikkeli sisältää juonipaljastuksia!

Ensimmäisenä vuorossa ovat Assi ja Otto. Pariskunta on ehtinyt lyhyen liittonsa aikana kohtaamaan lukuisia haasteita, joten heidän päätöksensä tuskin tulee yleisölle yllätyksenä.

Otto ilmoitti jo kauden yhdeksännessä jaksossa, ettei hän näe yhteistä tulevaisuutta vaimonsa kanssa. Nyt pari vahvistaa asiantuntijatiimille, että päätös erosta pitää edelleen.

– Otolle oli jo niin varhain hyvin vahva se tunne. Että koin, että kaikki se, mihin itse voin vaikuttaa, olin jo tehnyt, Assi toteaa jaksossa.

Vaikeuksista huolimatta kaksikko aikoo pitää yhteyttä toisiinsa ja jatkaa suhdettaan ystävinä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: MTV

Seuraavaksi asiantuntijat saavat eteensä Hennin ja Miikan. Tämä pari on alusta asti viihtynyt hyvin yhdessä, vaikka heissä on paljon eroavaisuuksia.

Pariskunta tiedostaa, että heillä on taatusti monia haasteita edessä, mutta tästä huolimatta he aikovat jatkaa tarinaansa yhdessä. Kumpikaan ei omien sanojensa mukaan ole luovuttaja.

– Oli todella helppo päätös, ja olemme olleet jo useampi viikko sitten sitä mieltä, että yhdessä tästä jatketaan, Henni lausuu iloisena.

– Tähän kun lähdin mukaan, ajatuksissani oli loppuelämän rakkaus ja lasteni äiti. Tiedostan sen, että täällä ollaan vain kerran ja siitä kannattaa nauttia, Miikka summaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: MTV

Viimeisenä kameroiden eteen astelevat Salla ja Lauri. Tilanne on koskettava, sillä molemmat herkistyvät kesken puheensa kyyneliin.

Sallan ja Laurin taival on ollut täynnä vaikeita hetkiä, ja aviopari on kipuillut muun muassa hauskuuden ja rentouden puutteen kanssa. Lisäksi molemmat ovat kokeneet suhteessa voimakasta ahdistusta.

Silti päätös koskien avioliiton tulevaisuutta ei ole ollut kummallekaan helppo tehdä. Itkien pariskunta paljastaa päätyneensä eroon.

– Kyllä meillä oli vähän eriäviä ajatuksia tulevaisuudesta. Käytiin pitkään keskustelua yhdessä, molempien ajatuksia ja toiveita ja tunteita. Ja päätettiin, että tämä on oikea ratkaisu, Salla kuvailee.

– Aika vaikeatahan se oli. Ehkä sen näkee tästä, miltä se tuntuu, Lauri tiivistää kyyneleitä silmissään.

Kuva: MTV

Ensitreffit alttarilla -ohjelma katsottavissa tiistaisin MTV3-kanavalla klo 21.00. Jaksot näkyvät ennakkoon MTV Katsomossa ja C Morella.

Lue myös:

Ensitreffit-pari Venla ja Karl edelleen etäsuhteessa – kertovat totuuden myrskyisästä liitostaan: ”Emme muuta saman katon alle”

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa historiallinen tilanne – yksi sulhasista luovuttaa kesken kuvausten: ”Haluan olla rohkea”