Revitty stretch-farkku rulettaa edelleen

Miesten puvun lisäksi muotimaailman muuttumattomin tuote on varmasti farkut. Toki farmarihousujen kankaisiin on tullut vuosien myötä muutoksia, kuten vallankumouksellinen stretch-kangas, jonka ansiosta todella tiukat farkut eivät repeä niin helposti edes kyykkyasennossa, mutta perusmalli ja väri ovat pysyneet samana vuosisadasta toiseen, peräti vuodesta 1873 lähtien, kun Jacob Davis ja Levi Strauss loivat ensimmäiset farkkuhousut.
Bik Bokissa myytävän Never Denim -farkkumerkin kevät- ja kesämallisto 2015 on ammentanut farkkujen historiaa antamalla malliston nimeksi True Blue. Nimi viittaa luonnollisesti myös malliston väriskaalaan, joka kattaa indigonsävyt vaaleasta syvänsiniseen. Uniikeista pesutyyleistä muodostuu kokonaisuus, joka on Bik Bokin mukaan paitsi ajankohtainen ja raikas, myös vintagefarkkua parhaimmillaan.
– Never Denim lanseeraa tänä sesonkina jopa neljä uutta farkkumallia: mukana on suoraa, vajaamittaista ja leveää lahjetta sekä korkeavyötäröinen boyfriend-malli, niin sanottu ”mom fit”. Suurimmaksi osaksi housut ovat mukavantuntuista Super Soft -stretchmateriaaliamme, jossa on puuvillan ja elastaanin lisäksi modalia, Never Denimin suunnittelu- ja tuotepäällikkö Martin Gustafsson sanoo.

  • STRAIGHT : Farkut, jotka flirttailevat 1990-luvun denimtrendeillä luoden klassisen lookin
  • SHORTY : Vajaamittainen malli, josta ennustetaan tämän kevään hittiä
  • WIDE : Ylhäältä kapea, lantiolta alaspäin levenevä malli
  • HIGH BOYFRIEND / ”MOM FIT” : Myös tämä malli inspiroituu 1990-luvun väljästä farkkumuodista kapenevine lahkeineen

Ennestään tutut ja suositut Never Denim -mallit, kuten ANKLE LENGTH, FLARE ja HIGH WAIST säilyvät myös uuden sesongin valikoimassa.
Klassisuus puree farkuissa
Vaikka sininen väri hallitsee tulevissa pesutyyleissä, nähdään True Blue -mallistossa myös reilusti mustaa sekä kesäkuukausina hieman valkoista. Klassisen väriskaalan lisäksi tämän hetken farkkutrendinä ovat jäykemmät kankaat, joissa on vähemmän stretchiä. Mielikuva ja tuntemus on tällöin lähempänä sitä, mitä farkut olivat alun perin. Never Denim pitää valikoimassaan silti myös suurta valikoimaa Super Flex -stretchfarkkuja, sillä ne ovat yhtä lailla suuren yleisön suosiossa.

Boyfriend Softy

Flare Vintage

Shorty

Kick Mari Ankle

Hintahaarukka 54,95 – 64,95 euroa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.