Erikoisia väitteitä terveysbloggarilta: Syöpä on vain kehon yritys pelastaa sinut

Terveys- ja ravintobloggari Olivia Budgen on esittänyt erikoisia väitteitä syövästä ja muista sairauksista. Nainen julkaisi tekstin, jossa totesi, että ”syöpä ja sairaudet ovat kehosi yritys pelastaa sinut”.
Budgen jatkoi pohtimalla, mitä jos syöpä ei olekaan ihmisille pahaksi, vaan kehon yritys pelastaa itsensä.
– Kun tämä tapahtuu useissa soluissa ajan myötä, sinun suojelemiseksi keho luo kasvaimia, jotka sisältävät myrkkyjä, jotka on tuotettu tukkeutuneista soluista, jotka muuten menisivät verenkiertoon ja aiheuttaisivat septisen shokin, joka johtaisi hyvin pian kuolemaan, bloggari kirjoittaa.
– Kasvaimia esiintyy vasta, kun sinulla on ollut syöpä ainakin 3-5 vuotta. Meillä kaikilla on noin kaksi miljardia syöpäsolua kehoissamme, ja vasta kun luku yltää noin kolmeen miljardiin, kasvain saattaa kehittyä, hän jatkoi.
Budgenin mukaan syöpä on kehon selviytymismekanismi.
– Kehosi työskentelee syöpäsolujen kanssa estääkseen myrkkyjen ylimäärän tuhoisat vaikutukset. Sairaus on kehon luonnollinen mekanismi, jonka tarkoitus on estää vakavammat vahingot, Budgen päätteli.
Monet kommentoijat eivät pidä Budgenin ajatuksia syövästä vakuuttavina.
– Sinulla ei ole aavistustakaan siitä, mistä puhut. Tämä on vaarallista ja harhaanjohtavaa, yksi kommentoija totesi.
Martin Ledwick syöpätutkimusyhdistys Cancer Research UK:sta totesi:
– Neiti Budgenin sosiaalisen median julkaisulla ei ole mitään tekemistä minkään tieteellisten faktojen kanssa, mitä tulee syövän alkuperään ja hoitoon. Hänen kantansa on erittäin ajattelematon syöpää sairastavia ihmisiä kohtaan ja niitä kohtaan, jotka ovat menettäneet läheisen syövälle, sillä se antaa ymmärtää, että muutamat muutokset ruokavaliossa voivat pelastaa heidät.
Lähde: Metro UK
Kuva: Oliviabudgen.com


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.