Gossip Moms Suomi -sarjassa parhaillaan nähtävä Vilma Karjalainen julkaisi Instagram-tilillään rehellisen kuvaparin, jossa poseeraa alusvaatteissa.

Hän muistuttaa seuraajiaan siitä, mitä erilaisilla kuvakulmilla ja vaatteiden asettelulla soi saada aikaan ja kertoo, että on itse sortunut pitkään ajattelemaan, että olisi onnellisempi sitten kun laihtuu tai mahtuu tiettyyn vaatekokoon.

– Tällä lailla olen ajatellut pitkään. Välillä on päiviä milloin ajattelen niin vieläkin, mutta onneksi ne on harvemmassa nykyään.

– Ei sitten kun, vaan nyt. Ei tarvitse näyttää mallilta, ei tarvitse omistaa säihkysääriä, ei tarvitse näyttää samalta miltä mallit lehtien kuvissa näyttävät.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vilman mielestä maailmassa on tilaa myös epätäydellisyyksille, kunhan muistaa olla kiltti ja hyväntahtoinen.

– Kaikille meille on kyllä tilaa. Itsensä hyväksyminen on pitkä matka. Se ei tule helpolla.

– Vinkiksi voisin sanoa, että lopettaa elämästä tulevaisuuteen ja aloittaa elämisen nyt. Me ollaan paljon muutakin kuin ulkonäkö. Ulkonäkö on vain kuori, toki merkittävä asia myös minulle mutta ei silti se tärkein.

Vilma kertoo, että on muuttanut omaa elämäänsä terveellisempään suuntaan.

– Olen onnistunut saamaan mun arjesta edes jotenkin terveellisen. En tiedä monta kiloa on lähtenyt enkä edes välitä, koska musta tuntuu hyvältä. Pikkuhiljaa hyvä tulee ja ei paineita.

Hän kuitenkin muistuttaa, että kehorauha kuuluu kaikille.

– Jos olet tyytyväinen itseesi, ei tarvitse tehdä mitään. Kehorauha kuuluu kaikille. Kenenkään ei tarvitse tavoitella mitään tiettyä kokoa tai kilomäärää. Meillä on kaikilla oikeus olla sellaisia kun olemme.

Lue myös:

IS: Vilma Karjalainen kuvasi rehellisesti parisuhteensa tuhon tv-sarjaan – ”Ensimmäinen tunne oli häpeä”

Temppareista tuttu Vilma Karjalainen kommentoi Juuson päätöstä avautua eron syistä: ”Toi vaan sattuu tosi paljon”