Näin helposti muutat surkean olon paremmaksi

VOITA JOKA VIIKKO 10 000 EUROA

Jokaiselle tulee joskus vastaan huonoja päiviä, jolloin olo vain on surkea eikä mikään tunnu onnistuvan.
Seuraavan kerran kun sinulla on surkea päivä, sinun ei enää tarvitse vaipua epätoivoon, sillä näiden 15 helpon vinkin avulla teet olosi nopeasti paremmaksi.
Metropoli.net toivottaa lukijoilleen onnellisempia päiviä näiden vinkkien avulla!
1. Juo lasillinen vettä
Voit yksinkertaisesti kärsiä hetkellisestä nestehukasta. Ruumiisi tarvitsee vettä, ei mehua, limua eikä alkoholia. Juo iso lasillinen vettä!
2. Sijaa vuoteesi
Kun heräät surkeaan oloon ja lähes mikä tahansa tuntuu liian työläältä, aloita niinkin yksikertaisesta asiasta kuin sänkysi sijaamisesta. Tämä on ensimmäinen askel normaaliin päivärytmiin ja kannustaa sinua eteenpäin.
3. Käy suihkussa
Suihkusta saat virkistävää energiaa. Lämmin vesi ihoasi vasten tuntuu mukavalta ja kun olet puhdas, kaikki tuntuu vieläkin mukavammalta. Pese hiuksesi hyvin ja anna samalla itsellesi rentouttava päähieronta.
4. Syö välipala – ei roskaruokaa!
Oletko syönyt riittävästi tänään? Kun olo on surkea, houkutus roskaruokaan voi helposti kasvaa. Vastusta kiusausta ja syö jotain terveellistä. Jos et halua valmistaa kokonaista ateriaa, syö vaikka hedelmä, tai jotain muuta josta saamasi energia riittää pidemmäksi aikaa kuin vain muutamaksi minuutiksi.
5. Käy kävelyllä
Ehkä tarvitset vain raitista ilmaa. Anna vartalollesi luonnollista valoenergiaa, hengitä raikasta ilmaa ja liiku, vaikka edes viiden minuutin ajan. Samalla voit tuulettaa päätäsi stressaavista ajatuksista.
6. Vaihda vaatteet
Vaikka et olisi lähdössä mihinkään koko päivänä, laita silti päällesi kunnon vaatteet. Ja päinvastoin, jos olet ollut koko päivän samoissa epämukavissa vaatteissa, vaihda päällesi mukavammat olovaatteet ja tohvelit – ja rentoudu.
7. Vaihda ympäristöä
Samojen seinien tuijottelu päivästä toiseen voi turruttaa kenet tahansa. Voitko työskennellä huomenna työpaikan sijaan kotona, kahvilassa, kirjastossa, tai vaikka ystäväsi luona? Jos voit lisätä suoritettujen tehtäviesi listaan ympäristön vaihtamisen, olet saavuttanut jotain uutta.
8. Puhu jonkun kanssa, mistä tahansa – mutta ei netissä!
Sinun ei halua vatvoa ongelmiasi muiden kanssa, jos et halua. Käy kaverin luona juttelemassa mistä tahansa, vaikka näkemästänne elokuvasta. Soita vanhemmillesi ja kysele kuulumiset.
9. Kuuntele piristävää musiikkia ja tanssi
Kuuntele jotain energistä musiikkia kovalla volyymillä. Tanssi kuin rokkitähti yhden vauhdikkaan kappaleen ajan, ja johan alkaa veri kiertää ja olo kohentua.
10. Liiku!
Tee mitä tahansa kuntoliikuntaa, josta saat hien pintaan. Jos et ehdi suorittaa täysimittaista liikuntasessiota, venyttele ja tee vaikka punnerruksia tai vatsalihasliikkeitä työpöydän ääressä.
11. Saa jotain aikaan – vaikka miten pientä
Pitääkö sinun käydä ostamassa ruokaa? Varata aika lääkärille? Vastata sähköpostiin? Jos et pysty tekemään kaikkea pitkältä tehtävälistaltasi, aloita pienestä. Muista onnitella itseäsi aina, kun olet saanut jotain aikaan.
12. Halaa eläintä
Jos sinulla ei ole omaa lemmikkiä, voitko käydä jonkun kaverin luona jolla on? Tai voitko käydä eläinten suojatalossa?
13. Tee lista tehdyistä asioista, tekemistä vailla olevien sijaan
Älä ylikuormita itseäsi surkeana päivänä, vaan tee lista asioista joita olet saanut aikaan. Voit laittaa listaan niinkin pieniä asioita, kuin ”pesin hampaat”, ”tiskasin” ja ”valitsin sopivat vaatteet”. Tehtävän pienuudella tai suuruudella ei ole väliä, sillä näin osoitat itsellesi, että olet huononakin päivänä saanut jotain aikaan.
14. Katso YouTube-video, joka saa sinut aina nauramaan
Kunnon nauru piristää aina. Jos et ole vielä löytänyt takuuvarmaa naurattajaa, tässä pari esimerkkivideota!
https://youtu.be/mD2wlpTXDDg

15. Anna itsellesi lupa voida huonosti

Saat aivan vapaasti voida huonosti vaikka koko päivän, jos siltä tuntuu. Ei kaikkea tarvitse heti korjata. Jos yrität muuttaa asioita ja se ei heti toteudu, tilanne ei kuitenkaan jatku ikuisesti ja myöhemmin muutos voi tapahtua. Omia tunteita ei tarvitse kieltää. Anna itsellesi aikaa tuntea mitä tunnet. Tunteesi tulevat joka tapauksessa muuttumaan, sillä huomenna on taas uusi päivä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit
Lataa...