Timo Jutilan uusi Juti-olut tänään kaupoissa – "aivan huipputuote"


Pyynikin Käsityöläispanimo on julkaissut tänään yhteistyössä legendaarisen suomalaiskiekkoilijan ja Leijonien joukkueenjohtajana toimineen Timo ”Juti” Jutilan kanssa kevään virallisen lätkäjätkäoluen – sopivasti juuri ennen jääkiekon tärkeimpien pelien käyntiin pyörähtämistä. Myrskyisän ennakkomyyntisuosion saaneella Juti-oluella tullaan kippistelemään koko 2017 kiekkokevään kohokohdille.

– On hienoa tehdä yhteistyötä nimenomaan tamperelaisen panimon kanssa. Itse olut on aivan huipputuote. Maistuu Jutille – ennen ja jälkeen pelin, täräyttää Jutila.
Juti-olut on 0,5-litraiseen tölkkiin pakattu englantilaistyyppinen rehti suodattamaton pale ale. Prosentteja perinteikkäässä oluessa on 4,7. Juti sihahtaakin auki ja suoraan makuhermoihin, kuin kiekko ruotsalaisten maaliverkkoon keväällä 1995.
– Haluan jakaa tämän olutkokemuksen kaikkien ensimmäistä maailmanmestaruusvoittoamme ja hyvää olutta arvostavien kanssa, Jutila kuvailee.
Juti-olutta on myyty jo ennakkoon häkellyttävät määrät. Panimolta kerrotaan, että nyt tilataan jo tulevia valmistuseriä.
– Olemme panimolla onnellisia ja ylpeitä siitä, että saamme tehdä yhteistyötä Suomen kansallissankareihin lukeutuvan Timo Jutilan kanssa, Pyynikin Käsityöläispanimon olutmestari Tuomas Pere kertoo iloisena.
Jutila ja Pere esittelivät uutta olutta eilen illalla Tampreella Linnainmaan K-Citymarketissa ja tästä päivästä lähtien olut leviää saataville panimon mukaan myös ”muihin kauppoihin laajalti”.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.