Kuten rallin erikoiskokeiden televisiolähetyksistä näkyy, kyseessä on erittäin hurja laji. On vaikea ymmärtää, miten nämä rattitaiturit pitävät täydessä vauhdissa olevat kiiturinsa radalla kaikissa eri olosuhteissa ja aivan älyttömissä tilanteissa.

Nyt rallia pääsee kokemaan kotisohvalta käsin entistäkin konkreettisemmin, sillä suositun rallipelisarjan uusimmassa osassa pästään lähemmäs rallin hulluutta kuin koskaan aiemmin.

WRC 8 -rallipeli esittelee pelin monipuolista ratatarjontaa, säätiloja ja ajo-olosuhteita uudella esittelyvideollaan, josta saa erinomaisen kuvan ralliauton hurjasta vauhdista ja vaikeasta hallinnasta.

Ratasuunnittelussa on huomioitu erilaiset ajopinnat, maaston epätasaisuudet ja erilaiset ajoympäristöt. Yksityiskohtia on määritelty huolella ja suurella tarkkuudella, jotta pelin sisältämät radat vastaisivat oikeita ralliratoja. Myös erilaisissa sääolosuhteissa on selkeitä eroja, jotka vaikuttavat ajamiseen merkittävästi.

Alla pelin kenttäsuunnittelun esittelyvideo.

WRC 8:sta on julkaistu myös toinen esittelyvideo, jossa käydään läpi pelin tarkkaa fysiikanmallinnusta.

Fysiikanmallinnus sisältää kaiken auton liikkumisesta renkaiden toimivuuteen, kitkaan ja pitoon. Fysiikanmallinnus huomioi myös autojen erot, kuten esimerkiksi tuntumavaihtelun etu- ja nelivetoisten autojen välillä.

Pelin fysiikanmallinnuksen esittelyvideon voi katsoa alta.

WRC 8 on kansainvälisen autourheiluliiton virallinen ajopeli ja sisältää ajankohtaiset tiedot kauden 2019 kuljettajista ja tiimeistä. Entistä näyttävämpi peligrafiikka, tarkemmin nuotitettu kartanlukija, ja monipuolisempi urapelitila ovat olennaisia tekijöitä rallipelissä. Myös ajoneuvojen tarkempi mallinnus, dynaamiset säätilavaihtelut ja entistä realistisempi fysiikanmallinnus tuovat WRC 8 -peliin entistä paremman kisatunnelman.

Alla pelin ensimmäinen traileri.

WRC 8 julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 5. syyskuuta 2019. Nintendo Switch -pelikonsolille peli julkaistaan lokakuussa. Pelin ikäraja on PEGI 3.