Uusi harjoitusalusta Rainbow Six Siege -pelaajille


Ubisoft on julkistanut mielenkiintoisen uuden harjoitusalustan tulevaa Rainbow Six Siege -peliään varten.
Art of Siege on Ubisoftin tiedotten mukaan ainutlaatuinen yhteisöllinen harjoitusalusta, jonka tehtävä on valmentaa pelaajia piiritystilanteiden hallintaan. Art of Siegen avulla pelaajat voivat harjoitella, oppia ja keskustella erilaisista strategioista ja piiritystaktiikoista, joiden avulla hankalatkin tilanteet voidaan purkaa mahdollisimman tehokkaasti. Art of Siegen avulla pelaajat saavat tehokasta valmennusta alkutalvesta ilmestyvään Rainbow Six Siege -peliin, joka keskittyy poliisien ja armeijan erikoisryhmien taisteluun roistoja ja terroristeja vastaan haastavissa piiritys- ja panttivankitilanteissa.

Piirittämisen hallinta on yksi sodankäynnin hankalimpia ja haastavimpia taitoja, sillä puolustajilla on lähes aina lähtökohtaisesti etu puolellaan. Tästä syystä piiritys- ja rynnäkkötaitoja joudutaan harjoittelemaan vuosikausia ennen kuin taitavatkaan armeijan ja poliisin erikoisjoukot ovat kykeneviä hallitsemaan näiden tilanteiden aiheuttaman paineen ja haasteen. Erilaiset taktiikat ja strategiat hioutuvat vasta pitkäaikaisen harjoittelun myötä toimiviksi toimintatavoiksi.
Art of Siege -harjoitusalustan avulla pelaajat pääsevät kokemaan kenttäharjoitteluna ainutlaatuisessa Rainbow Six Siege -pelitilassa miten eri taktiikat toimivat ja miten eri strategioita hyödynnetään arvaamattomissa tilanteissa. Harjoitusohjelman kaikki viisi vaihetta läpäisseet pelaajat saavat palkkioksi testiavaimen pelin suljettuun betatestiin.
Lisäksi Art of Siege sisältää ainutlaatuisen Wall of Tactics -sivun, johon kootaan parhaita betatestaajien pelivideoita eri taktiikoista. Näistä videoista pelaajat saavat itse äänestää omat suosikkinsa ja valita, mitkä taktiikkavideot ovat heidän mielestään parhaimpia ja toimivimpia ratkaisuja. Wall of Tactics julkaistaan Tom Clancy’s Rainbow Six Siegen suljetun betatestin kanssa yhtäaikaisesti 24. syyskuuta. Betatesti on pelattavissa sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleilla että Windows-tietokoneilla.

Art of Siege -harjoitusalustaan pelaajat voivat tutustua katsomalla yllä olevan esittelyvideon ja vierailemalla Rainbow Six Siege -kotisivuilla.
Taktisen ja toimintapitoisen erikoisryhmätoiminnan ykkösnimi Tom Clancy’s Rainbow Six vie pelaajansa jännittävän ja kiihkeätunnelmaisen toiminnan maailmaan, jossa lainvalvojat ja ammattirikolliset ottavat yhteen toistensa kanssa. Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu tarkkaan laadittujen strategioiden ja taktisten toimintamallien varaan. Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onkin yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa. Yksinpelin lisäksi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tarjoaa monipuoliset moninpelitilat, joissa pelaajat voivat toimia ryhmissä toisiaan vastaan. Peli soveltuukin erinomaisesti myös elektronisen urheilun temmellyskentäksi.
Tom Clancy’s Rainbow Six Siege julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille 1. joulukuuta 2015. Pelin ikäraja on PEGI 18.
 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.