KATSO HUIPPUMATSIT ILMAISEKSI

Haluatko katsoa Real Madridin ja FC Barcelonan ottelut ilmaiseksi? Saksan Bundesliiga, Ranskan Ligue 1 ja Englannin FA Cup ovat myös klikkauksen päässä.

KATSO HUIPPUFUTISTA ILMAISEKSI NÄIN:

1. Siirry palveluun TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ilmaiseksi
3. Tililläsi pitää olla rahaa ja pääset katsomaan lähetyksiä ilmaiseksi

My first band – Mercury & Glitter

Ensitahtien perusteella olisin veikannut näiden sankareiden kömpineen levytysstudioon suoraan Soholaisen bändikämpän kellarista. Brittityylinen voimasoitto on aina ollut lähellä allekirjoittaneen sydäntä, ja tässä on kelpo lätty sitä tavaraa. My first band soittaa hilpeää brittihenkistä poppia kevyellä otteella. Musiikissa on vahvoja vivahteita 80-luvun syntsapop-musiikista, ja kokonaisuus on melko valmis vaikkapa kansainväliseen vertailuun. Yhtye on perustettu 2006 Vantaalla ja tämä on viisihenkiseltä yhtyeen toinen pitkäsoitto. Uusi albumi on kepeä ja miellyttävä tuotos, jossa hilpeä dandy-asenne kohtaa svengaavan rokin ja tiukemmissa kappaleissa

jopa repivän särökitaran. Mitään pumpulinpehmeää poppikikkailua ei My first band väännä, vaan luvassa on katu-uskottavaa popittelua, lajin henkeen sopivalla asenteella höystettynä. Suosittelen lämpimästi vaikkapa syksyisen teehetken oheen lämmittämään.

Kohoraita: Salvation

CD:t: 4

TALLETUS TUPLANA + 50 VAPAAPELIÄ STARBURSTIIN
EKA TALLETUS TUPLANA + 50 VAPAAPELIÄ STARBURSTIIN