Yhdysvalloissa poliisilla riittää töitä ja toisinaan tilanteet ovat huomattavan vaarallisia. Tällä takaa-ajovideolla karkuun ajavan auton sisältä ammutaan useaan otteeseen rikollisia jahtaavan poliisin suuntaan ja hänen kylmähermoisuuttaan ei voi kuin ihailla.

Ajojahti keskellä päivää ja muun liikenteen seassa jatkuu aikansa, kunnes poliisilla ei ole muuta mahdollisuutta kuin pysäyttää kriminaalien auto keinolla millä hyvänsä. Takaa-ajoporukan kärjessä ajava poliisi ottaa pistoolin käteensä ja ampuu aluksi viisi laukausta oman tuulilasinsa läpi pysäyttääkseen matkanteon. Laukauksia seuraa vielä monta lisää ja tilanne näyttää erittäin uhkarohkealta, kun ampuminen tapahtuu kahdella kädellä ja autonratista ei pidetä ollenkaan kiinni.

Lopulta poliisiauto ajaa mustan auton rinnalle ja muutama laukaus sivuikkunasta tekee tehtävänsä, saaden auton pysähtymään. Aseen lataaminen tässä kohtaa on varmasti hermoja raastava tilanne, mutta kukaan ei nouse pakoautosta ulos, vaikka kuskin ovi onkin hetken raollaan.

Kylmähermoisen toimintapätkän näet allaolevasta videosta. Videota ei suositella herkemmille ihmisille! Konstaapelin ampumat laukaukset alkavat reilun kolmen minuutin kohdalla.

Kuva: YouTube / PoliceActivity