Viikonloppuna kilpailtiin maastohiihdon maailmancupin merkeissä Salpausselällä. Kilpailut saivat ikävän käänteen miesten viestissä, kun Venäjän Aleksandr Bolshunov jyräsi maalialueella Suomen Joni Mäen.

Tapahtumat saivat alkunsa viestin ankkuriosuudella, kun Mäki ja Bolshunov kävivät kovaa taistelua toisesta sijasta. Kaksikon ratkaisu meni loppukiritaisteluun, jonka Mäki lopulta voitti. Bolshunov tulistui siitä, että hänen näkemyksensä mukaan Mäki tuli hänen eteensä loppusuoralla estäen hänen ohituksensa. Bolshunov osoitti jo tuossa vaiheessa tyytymättömyyttään, kun hän yritti lyödä sauvalla Mäkeä. Mäen päästessä maaliin tuulettamaan joukkuekavereidensa kanssa, Bolshunov taklasi Mäkeä törkeästi selästä kaataen tämän kumoon. Bolshunovin temppu toi Venäjälle hylkäyksen kisasta. Mäki loukkasi tilanteessa kätensä, mutta murtumia ei onneksi löytynyt.

Bolshunovin törttöilystä on tehty myös rikosilmoitus. Hiihtoliiton tiedotteen mukaan Mäki ei ole kuitenkaan tehnyt asiasta rikosilmoitusta eikä vie asiaa jatkokäsittelyyn.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

Iivo Niskanen julkaisi jäätävän kuvan – katso!

Iivo Niskanen julkaisi koskettavan kuvan lemmikkinsä poismenon johdosta – katso kuva

Hiihtotähden ajattelematon Instagram-julkaisu herätti someraivon: ”Oletko mielisairas?”