30 Seconds To Mars teki Guinnessin ennätyksen

Thirty Seconds To Mars vei MTV EMA –gaalasta kotiin Best Alternative ja Best World Stage –palkinnot. Kahden vuoden kiertue päättyy New Yorkiin, jossa bändi vetää yli 300:nen keikan ja juhlistaa näin ollen  Guinnessin maailmanennätystään.
30 Seconds To Marsille jo kuudes MTV EMA –palkinto
30 Seconds To Mars nappasi sunnuntaina järjestetyssä MTV Europe Music Awardsissa Best Alternative ja Best World Stage –palkinnot ja näin ollen yhtyeellä on yhteensä kuusi MTV EMA –palkintoa hallussaan. Kaiken kaikkiaan yhtye oli ehdolla vuoden 2011 EMA:ssa kolmessa kategoriassa. Palkinnot merkitsivät bändille paljon, sillä ne olivat täysin fanien äänten perusteella valitut. 30 Seconds To Marsilla on hyvin vahva maailmanlaajuinen fanipohja; kollektiivi nimeltä ‘The Echelon’.
“Kun takanaan on Echelonin kaltainen väsymätön seuraajajoukko, kaikki on mahdollista. Me otamme ylpeänä vastaan tämän palkinnon faniemme puolesta ja kiitämme heitä sillä he muistuttavat meitä siitä miten uskomalla ja tekemällä töitä unelmien eteen, ne tulevat tosiksi” kiitti keulamies Jared Leto.
Yhtye teki Guinnessin ennätyksen
Thirty Seconds To Mars päättää huippusuositun maailmankiertueensa joulukuussa ja juhlii yli 300:tta showtaan This Is War -albumin tiimoilta New Yorkissa. This is War –albumi julkaistiin joulukuussa 2009 ja bändi on siitä lähtien kiertänyt maailmaa, soittaen lähes 60 maassa ja kuudella mantereella. Näin ollen yhtye on samalla rikkonut Guinnesin Maailmanennätyksen ja on ensimmäinen yhtye, joka on saman levyn tiimoilta esiintynyt yli 300 kertaa. Tribus Centum Numerarae –konserttikiertue alkaa  New Yorkin Hammerstein Ballroomista joulukuun 7. Päivänä.
“Olemme olleet tien päällä huimat kaksi vuotta ja ajattelimme että mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa tämän ilmiömaisen matkan päätöstä kuin tarjota viikon verran uniikkeja keikkoja New Yorkissa. Ajattelimme että keikkojen taltioiminen Guinessin ennätysten kirjan kanssa tulevaisuutta varten olisi hauskaa, varsinkaan kun emme ole kovin ansioituneita kynsiemme liiallisessa kasvattamisessa tai maailman suurimman kesäkurpitsan viljelemisessä.” kertoo bändin keulamies Jared Leto
This Is War -albumi on myynyt yli 1,5 miljoonaa kappaletta ja miljoona singleä ympäri mailman. Albumi on myynyt platinaa Briteissä, Saksassa ja Puolassa sekä kultaa seitsemässä maassa. Bändi on ollut lakkaamatta kiertueella levyn julkaisun jälkeen ja kerennyt kiertää maailman kahdessa vuodessa jo useampaan kertaan.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.