Tunnetut suomalaiset pelialan kansainväliset toimijat Nelostuote Oy Tactic ja Rovio Entertainment Ltd ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka perusteella Tactic suunnittelee, valmistaa ja markkinoi uutta Angry Birds Outdoor Action-peliä Euroopassa. Peli on tarkoitettu pääasiassa ulkokäyttöön ja sen pelimekaniikka muistuttaa luontevasti alkuperäistä Angry Birds-aplikaatiota.
– ”Valmistamme ja markkinoimme ulko- ja lautapelejä yli 40 maahan ja olemme varsin vahva toimija Euroopan alueella. Niinpä meillä on kaikki eväät saattaa Angry Birds Outdoor Action-peli vahvaan kaupalliseen lentoon”, kertoo Tacticin toimitusjohtaja Markku Heljakka.
– ”Tactic tunnetaan kansainvälisesti suosituista ulko- ja lautapeleistään. Yhteistyö toisen vahvan suomalaisen yrityksen kanssa on jo sinällään hieno asia, mutta meidät vakuutti erityisesti Tacticin näytöt Mölkyn ja muiden ulkopelien kansainvälistäjänä”, toteaa Rovion CMO Peter Vesterbacka.
Angry Birds Outdoor Action-peli esitellään Nürnbergin kansainvälisillä lelu- ja pelialan messuilla helmikuun alussa ja sen odotetaan vetävän siellä puoleensa niin median, kuin alan ammattilaistenkin vahvan mielenkiinnon.