Antti Tuisku järjestää fanille ikimuistoisen päivän – katso suorana

Antti Tuiskun loppuunmyyty Peto Show on katsottavissa veloituksetta suorana lähetyksenä lauantaina 23.4. noin kello 20 alkaen Sonera Viihteessä.
Antti Tuiskun Hartwall Areenan keikan yhteydessä nähdään haastekilpailun finaali, jossa Antti ja hänet haastanut fani kisaavat valitussa lajissa tai taidossa.
Ennen keikkaa nähdään ”Koska mä voin” -haastekilpailun finaali, jossa Antti ja hänet haastanut fani nähdään toteuttamassa haaste yhdessä.
– Olen saanut niin huikeita haasteita, että niistä oli hankala valita omaa suosikkia esitettäväksi Sonera Viihteessä keikan yhteydessä. Nyt mennään täysillä päätyyn asti ja lähden voittamaan ihanan haastajani. Olen todella onnellinen myös siitä, että pystymme esittämään keikkani reaaliaikaisesti myös kaikille niille, jotka eivät pääse paikalle, Antti Tuisku sanoo.

Maksuton livelähetys alkaa noin kello 20 ja sitä voi seurata seuraavasti:
-Sonera Viihteen digiboksilla omalla Sonera Viihde -nimisellä tv-kanavalla kanavapaikalla 31.
-Sonera Viihteen kaapeliverkossa kanavapaikalla 31.
-Sonera Viihteen mobiilipalvelussa, lataamalla maksuttoman applikaatin ja rekisteröitymällä osoitteessa sonera.fi/viihde (nettiin suora linkki tilaussivulle)
-Konsertti on katsottavissa myös jälkikäteen Sonera Viihteen ohjelmakirjastossa tallenteena (Sonera Viihde digiboksilla ja mobiilissa).
Antti Tuiskun tervehdys haasteesta:

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.