Aviopari ei rakastellut vuosikymmeneen – mies leikkasi peniksensä irti

Meillä kaikilla on kuivia kausia seksin suhteen, mutta yleensä niistä päästään yli ilman sen suurempia ruumiillisia vammoja.
Näin ei kuitenkaan  käynyt Ghasi Ramille, joka veti homman täysin överiksi. Avioseksin puuttumattomuuteen kyllästynyt mies päätti käsitellä ongelman leikkaamalla oman peniksensä irti.
Ram ja hänen vaimonsa eivät olleet miehen mukaan ”fyysisessä suhteessa” viimeiseen vuosikymmeneen. Seksin tiedetään lievittävän stressiä, joten ilmeisesti 10 vuoden aikana kasaaantunut stressi oli liikaa Ramille, sillä lopulta hän ajautui äärimmäisen rajuun päätökseen.

Ram tuli kotiin humalassa ja yritti viimeisen kerran saada vaimonsa suostumaan seksiiin, mutta vaimo ei lämmennyt miehen lähentelyille. Tilanteeseen turhautunut Ram otti veitsen ja leikkasi vehkeensä irti vaimon edessä.
37-vuotias Ram on ollut naimisissa vaimonsa kanssa 18 vuotta ja heillä on 3 lasta. Vaimon mukaan Ram ei kuunnellut häntä eikä välittänyt hänen tunteistaan.
Asian ydin on siis tämä: mies, kuuntele naistasi ja kohtele häntä kunnioituksella, ettet päädy johonkin todella typerään ratkaisuun.
Lähde ja kuva: FHM


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.