Millainen Carrie Bradshaw oli ennen Kihoa? Ennen New Yorkia? Ennen villiä sinkkuelämää? Se selviää kesän odotetuimmassa uutuussarjassa Carrien päiväkirjat, joka alkaa Subilla keskiviikkona 5.6. klo 21.
On aika hypätä neonväriselle 1980-luvulle. Carrien päiväkirjat (The Carrie Diaries, 2013-) jatkaa yhden televisiohistorian rakastetuimman hahmon tarinaa: tällainen Sinkkuelämää-sarjan Carrie Bradshaw oli teinivuosinaan. Sarja paljastaa, miten pikkukaupungin tytöstä kasvoi New Yorkin tyylikkäin nainen.
Sarjan pääosaroolia näyttelee Hollywoodin nouseva tähti, 19-vuotias AnnaSophia Robb, joka on vaaleine kiharapehkoineen kuin ilmetty Carrie. New Yorkin ystävättäret Miranda, Samantha ja Charlotte sen sijaan eivät vielä tässä kohtaa ole kuvioissa, nuori Carrie nimittäin asuu perheensä kanssa connecticutilaisessa pikkukaupungissa Castleburyssa.
Carrien äiti on kuollut, ja hänen isänsä Tom (Matt Letscher) on joutunut ottamaan harteillensa kasvatusvastuun Carriestä sekä tämän hankalasta ja rajojaan koettelevasta pikkusiskosta Dorrittista (Stefania Owen). Carrien parhaat ystävät Mouse (Ellen Wong) ja Maggie (Katie Findlay) ovat tukena ja turvana. Kihoa ei luonnollisesti vielä tässä kohtaa tunneta, mutta lukion söpöin poika Sebastian Kydd (Austin Butler) sen sijaan varastaa Carrien sydämen! Tosin sydän lyö myös toisaalle… Nimittäin New Yorkille!
Carrien isä järjestää tyttärelleen harjoittelupaikan newyorkilaiseen lakitoimistoon, mikä avaa tämän silmät niin muodille kuin kirjoittamisellekin…
Sarja perustuu Sinkkuelämää-kirjailija Candace Bushnellin kirjaan Carrien nuoruusvuodet. Sarjan tuotantotiimissä on Bushnellin lisäksi myös Sinkkuelämää-sarjan käsikirjoittaja ja tuottaja Amy B. Harris sekä Gossip Girlin vastaavat tuottajat Josh Schwartz ja Stephanie Savage. Nyt esitettävä ensimmäinen tuotantokausi alkoi Amerikassa CW-kanavalla tammikuussa 2013.
UUSI SARJA ALKAA! Carrien päiväkirjat Subilla keskiviikkona 5.6.2013 klo 21.00.
Carrien päiväkirjat Subilla 5.6. alkaen keskiviikkoisin klo 21