Charlie Sheen twiittasi puhelinnumeronsa

Näyttelijä Charlie Sheen, joka on viime vuosina kylpenyt julkisuudessa huume- ja alkoholiongelmiensa kanssa, joutuu vaihtamaan puhelinnumeroaan twiitattuaan sen 5 miljoonalle ihmiselle.
Miehen Puolikkaat –sarjan tähti teki virhetwiitin, kun hän yritti laittaa Justin Bieberille yksityisviestin ollessaan illallisella Michelin-ravintolassa Guy Savoyssa Las Vegasissa viime viikolla, kertoo New York Post.
Cheenin yrittäessä laittaa henkilökohtaista viestiä Bieberille jotta tämä soittaisi hänelle, viesti lähtikin julkisena Twitteriin: ”310-954-7277 Soita mulle, bro. C.” – ja seuraajat twiittasivat sen nopeasti eteenpäin.
Paikallaolija ravintolassa kertoi sanomalehdelle: ”Charlien puhelin sekosi heti. Se soi solkenaan ja hän sai 1800 tekstiviestiä minuutissa. Charlie näki asian humoristisen puolen ja vastasi puhelimeen muutaman kerran, sanoen lauseita kuten ”Rayn Pizzeria” ja ”Voittaja!”
Sheenin edustaja kertoi New York Postille: ”En ole saanut häntä kiinni puhelimitse keskiviikon jälkeen. Hänellä on uusi numero.”