David Beckham aiheutti kohun suutelemalla tytärtään

David Beckham julkaisi Instagramissa kuvan, joka on herättänyt ihmisissä ristiriitaisia tunteita. Kuvassa Beckham suutelee suulle seitsemänvuotiasta tytärtään perheen lomalla Tansaniassa. Osa kommentoijista on sitä mieltä, ettei vanhempien ole sopivaa suudella lastaan suulle.
Beckham kommentoi kohua toteamalla, että heidän perheensä osoittaa kiintymystä avoimesti. Hän jatkaa, että sekä hänet että hänen vaimonsa Victoria Beckham kasvatettiin samalla tavalla. Entinen jalkapalloilija toteaa suutelevansa suulle kaikkia lapsiaan, paitsi poikaansa Brooklyniä, joka on jo 18-vuotias.
– Haluamme näyttää lapsillemme rakkautemme, ja että suojelemme ja tuemme heitä. Olemme heille hyvin helliä, Beckham kertoo.
Psykologeilla on aiheesta eriäviä mielipiteitä. Lasten psykologi Fiona Martin kuvailee lasten suutelua huulille kauniiksi asiaksi.
– Kaikki, mikä edistää emotionaalista yhteyttä on hyväksi. Ei todellakaan ole sopimatonta suudella lastasi, psykologi toteaa.
Psykologi Charlotte Reznickillä on aiheesta toisenlainen näkemys:
– Jos alat suudella lastasi suulle, missä oikein on raja? Se käy hyvin sekavaksi.
Beckhamin Instagramiin lisäämää suutelukuvaa on jaettu jo lähes kaksi miljoonaa kertaa. Myös Victoria Beckham on aiheuttanut aiemmin pienimuotoisen kohun julkaisemalla kuvan, jossa hän suutelee tytärtään. Silloin nainen sai puolustajikseen muita äitejä, jotka eivät ymmärtäneet, kuinka ihmiset voivat seksualisoida sen, että äiti suutelee omaa lastaan.

Lähde: Harper’s Bazaar


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta

Jä vastaus

Your email address will not be published.