Ei mene kaupaksi! Kirsti tilitti tulleensa huijatuksi harvinaisella muumimukilla

Yhä useammat suomalaiset keräilevät Iittalan muumimukeja, joiden hinnat voivat nousta toisinaan huimiin lukemiin!
Kirsti tilitti Facebookiin Muumin päivä -mukista, jonka piti olla harvinainen:
”Kokeeko kukaan muu tulleensa huijatuksi Muumin päivä mukin kohdalla?
Annettiin ymmärtää että kyseessä on harvinainen muki jonka arvon nousee tuhansiin euroihin. Minä ja monet muut jonotti pitkään ja sijoitti suuria summia mukeihin… Nyt netissä on ollut jo pitkään myynnissä näitä suurinpiirtein hintaan 100e/kpl… Tori.fi täynnä mukeja! Loppua ei näy eikä kukaan osta!”
Oon odotellut että koska pahin aalto menee ohi ja hinnat nousee mutta tämä muki on jo kaikilla. Valmistaja ei suostu kertomaan kuinka monta mukia tehtiin.”
Kirsti koki laittaneensa rahat hukkaan ja tulleensa vedätetyksi. Hän jopa vaati lakia, jolla tuotteiden valmistusmäärät saataisiin julkisiksi.
Tiia kommentoi surullisena Kirstin postausta:
”Oon vähän samoilla linjoilla. Media on osasyyllinen, mäki luin lehdistä juttua että useamman tonnin sais mukista. Mulla on nyt kuus mukia millä ei tee mitään! En olis ostanu jos tän olisin tienny.
Jos oltais jenkeissä voitais varmaan haastaa iittala oikeuteen ja vaatia maksamaan meille pari tonnia mukista mutta en usko et suomessa menis läpi. Valitettavasti.”
Naiset olivat suunnitelleet pääsevänsä tienaamaan hamstraamalla muumimukeja ja myymällä ne eteenpäin kovaan hintaan. Haaveeksi jäi ainakin toistaiseksi.
Tsekkaa alta Kirstin ja Tiian tilitykset ostamistaan muumimukeista.

Lähde ja kuva: Feissarimokat
Ylin kuva: Pixabay


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.