Vuonna 2014 Miss Suomen ensimmäiseksi perintöprinsessaksi kruunattu Krista Lanning (o.s. Haapalainen) asuu nykyään Yhdysvalloissa miehensä Kevin Lanningin kanssa. Kristan ja Kevinin perhe täydentyi keväällä 2019 Lumi-tyttärellä.

Nyt lähes kaksi vuotta synnytyksen jälkeen Krista on julkaissut Instagram-tilillään kuvasarjan, josta käy ilmi, kuinka hänen vartalonsa on palautunut synnytyksen jälkeen. Krista kertoo kuvasarjansa ohessa myös palautumisestaan sanallisesti. Jos julkaisu ei näy alla, voit katsoa sen myös täältä.

Ensimmäisessä kuvassa Krista poseeraa 21 kuukautta synnytyksen jälkeen. Hän kertoo olevansa kyseisessä kuvassa samoissa mitoissa kuin kuusi vuotta sitten muuttaessaan New Yorkiin.

Toinen kuva on napattu Lumi-tyttären ollessa kolmen kuukauden ikäinen.

– Linea negra näkyy vielä vahvasti vatsassa ja erkaumaa löytyy. Virtsankarkailu arkipäivää, Krista kirjoittaa kakkoskuvaan viitaten.

Kolmas kuva taas on otettu vain pari päivää synnytyksen jälkeen. Hän kuvailee vatsansa olleen tuolloin samanlainen kuin kuudennella raskauskuulla.

Neljännessä kuvassa Krista poseeraa synnytyksen jälkeisenä aamuna sairaalan valkoisissa alushousuissa, ja viides otos on kuvattu pari viikkoa ennen synnytystä.

– Oon oppinut tämän matkan aikana, että palautuminen ottaa oman aikansa, hän toteaa.

Jos upotus ei näy, katso julkaisu täältä.

Krista kertoo vaihtaneensa suosiolla suurempaan vaatekokoon ja siirtäneensä vanhat vaatteet varastoon. Hän korostaa myös seuraajilleen sitä, ettei vanhoihin vaatteisiin tarvitse tosiaankaan mahtua enää synnytyksen jälkeen.

– Tärkeintä on terveellisyys (joka on koosta riippumaton) ja että hyväksyy itsensä sellaisena kun on, Krista summaa.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Moni Kristan seuraajista on kiitellyt tätä rehellisistä kuvista ja rohkeasta kirjoituksesta palautumiseen liittyen.

– Kiitos kun jaat näitä luonnollisia kuvia ja kerrot kaunistelematta, eräs seuraajista kirjoittaa.

– Ihana tämä postaus! Kiitos kun jaoit, toinen iloitsee.

– Tämä kuvasarja tuli niin oikeeseen hetkeen, kolmannen lapsen syntymästä 6 päivää ja tämä todella loi toivoa, kolmas kiittelee.

Lue myös:

Näyttelijä ja tanssija Tiia Elg avautuu koskettavasti äitiyden merkityksestä uraan: ”Kaikki se, mitä olin, ei ole enää”

Seura: Noora Karma tuli raskaaksi Dubaissa – joutui turvautumaan huijaukseen: ”Minut olisi pidätetty tai häädetty maasta”

Maisa Torppa säteilee uudessa raskauskuvassa – kerää ihasteluja: ”Tyylikäs mama!”