Fani erehtyi arvostelemaan Kotiteollisuuden keikkaa, Hynynen haukkui maan rakoon!

[button1 url=https://www.casinoeuro.com/fi/tarjoukset/tervetuliaisbonus]HAE 3 00 € TERVETULIAISPAKETTI TÄÄLTÄ![/button1]
 
Jouni Hynynen Kotiteollisuuden palveluksesta tunnetaan tulikivenkatkuisena miehenä, joka vinoilee mielellään – myös faneilleen. Ja auta armias, jos häntä ja Kotiteollisuuden keikkoja menee arvostelemaan huonossa hengessä, tai ylipäänsä.
Muuan fani on nyt uskaltautunut. Hän kirjoitti Hynyselle Mikkelin-keikan jälkeen. Fania harmitti, ettei soitinyhtyeen jäseniä esitelty ja touhu oli kuulemma kaikin puolin ylimielistä.
-Miksi keikka alkaa yli puoli tuntia myöhässä jälleen kerran?  Jäi kyllä huono maku koko keikasta ja ei pelkästään minulle, fani arvosteli Jounille lähettämässään palautteessa.
Hynynen vastaa:
-Vittu, mikä kermaperse. Ja urpo vielä kaiken lisäksi. Arvaa kaipaammeko Markoa Mikkelistä meidän keikoille? Itkemme itsemme uneen, kun sinua ei näy. Pari pointtia, apinakasvo… (…) Ylipäätäänkin voit suksia vittuun, äläkä missään nimessä tule enää meidän keikkoja häiritsemään groteskeilla piirteilläsi ja mielipiteistäsi, jotka tuskin kiinnostavat edes naisystävääsi. Jos tuollainen idiootti edes naista saa.