Fitness-peppuhaaste – kilpailijoiden kuvavertailu!

Metropolin tiukassa fitness-peppuhaasteessa kilpailevat Henna Peltonen, Sahra Ali, Michelle Shpitalnik ja Kelly Kalonji. Alla kuvavertailu kilpailijoiden lähtötilanteesta.
Kaikkien kilpailijoiden yksilövalmentajana toimii kasvatus- ja liikunta-alan ammattilainen Jasmi Qvick, joka on itsekin menestynyt fitness-urheilija.

26-vuotias Jasmi on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri liikuntalääketieteen perusopinnoilla sekä FAF:n (Fitness Academy Of Finland) lisensoitu kuntosaliohjaaja ja personal trainer. Hän toimii opetustehtävissä sekä tavallisten kuntoilijoiden, fitnesskilpailijoiden ja painonpudottajien henkilökohtaisena valmentajana. Jasmi pitää myös erilaisia seminaareja ja yritysluentoja liittyen terveyteen, hyvinvointiin, ravintoon, liikuntaan sekä motivaatioon. Lisäksi hän tekee satunnaisia kuvaus- ja fitnessmallikeikkoja.
Jasmilla on useamman vuoden fitness-kilpailutausta bikini fitnessissä, josta mukaan on tarttunut muun muassa SM-mitali ja kansainvälistä arvokisakokemusta.
Metropoli.netin lukijat äänestävät kahdeksan viikon kovan treenin jälkeen voittajan, joka kuittaa 1500 euroa puhtaana käteen, joten odotettavissa on tiukkaakin tiukempi kisa.
Metropolin fitness-peppuhaaste lähtötilanne – kuvavertailu:

Henna Peltonen

 
Sahra Ali

 
http://i0.wp.com/michelleshpitalnik.metropoli.net/wp-content/uploads/2015/08/Michelle005.jpg?fit=1024%2C1024
Michelle Shpitalnik

 
Kelly5
Kelly Kalonji

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit
Lataa...