Kaikkien seksikkäiden nappisilmien isä George Clooney nousi huipulle sarjasta E.R (Teho-osasto) jo 90-luvulla, jonka jälkeen hän on tähdittänyt useita kassamagneettielokuvia, voittanut Oscarin ja vienyt itsensä syvemmälle – erityisesti naiskatsojien sydämiin. Nyt Clooney paljastaa itsestään yllättävän ja hyvin henkilökohtaisen asian; tähti kertoo vakavasti harkinneensa itsemurhaa loukattuaan selkärankansa Syriana-elokuvan kuvauksissa vuonna 2005.
Clooney kertoo maanneensa sairaalassa yhtäjaksoisesti kolme viikkoa tiputuksessa, kykenemättömänä liikkumaan, kärsien järkyttävistä päänsäryistä ja miettineensä itsekseen: ”Minun on tehtävä jotain hyvin radikaalia tilanteelle,” hän kuvaili silloisia suunnitelmiaan. ”En halunnut jättää sotkua. Menisin autoon ja käynnistäisin sen. Se tuntui mukavimmilta tavalta tehdä se, mutta en koskaan uskonut pääseväni siihen asti. Niinä hetkinä tein kaikkeni vain selvitäkseni,” kertoo Clooney järkyttävistä mietteistään.
Lopulta onneksi tähti tuli toisiin aatoksiin ja päätti jatkaa maallista taivaltaan vielä tähänkin päivään. Clooneyn tähdittämä uusi elokuva Gravity tulee elokuvateattereihin vuonna 2012.