Glamourmalli Bellanova: Helena-Reet antoi minulle itseluottamusta

Virolainen glamourmalli Kristina Bellanova Raudsepp kertoi Metropoli.netille, että yksi sosiaalisen median tunnetuimmista naisista, Helena-Reet Ennet, on opettanut hänelle hurjasti itseluottamusta.
– Olin jo iso nimi mediassa, mutta Helena-Reet oli ensimmäinen ihminen, joka sai minut tuntemaan oloni aidosti turvalliseksi ja rennoksi, Bellanova kertoo Metropoli.netille.
– Helena-Reet Ennet on uskomattoman voimakas persoona. Hänellä on niin paljon kontakteja, mutta mikä vielä tärkeämpää, hän ei koskaan jätä sinua pulaan. Kaikki mitä hän lupaa, toteutuu 200-prosenttisesti. Saat kaiken mitä toivoit ja paljon enemmänkin. Hän tietää miten mediasivustoja pyöritetään ja miten mitä tahansa promotaan mahdollisimman tehokkaasti! Hän on suorastaan enkeli! Olen niin kiitollinen hänelle. Hän on lisäksi ensimmäinen ihminen, joka auttoi minua oikeasti tuntemaan ”sisimpäni”. Luotan häneen ja hänen kanssaan on ilo työskennellä. Joskus hän ”kutsuu” minua yhtäkkiä, tai myöhäiseen kellonaikaan, mutta silloin siihen on hyvä syy ja on aina sen arvoista.
– Olen hyvin iloinen saadessani olla Helena-Reetin ”Ohmygossip Couture” -malli. Hän on paras manageri, joka minulla on koskaan ollut. Ensin häntä oli vaikea saada manageriksi, mutta onnistuin siinä enkä nyt voisi olla iloisempi. Hän ei ota helposti ketä tahansa siipiensä suojaan, mutta sain tämän mahdollisuuden ja sen myötä valtavasti lisää julkisuutta! Olen erittäin iloinen ja onnellinen siitä! Minulla on juuri nytkin paljon mainoksia Virossa, Brasiliassa ja USA:ssa hänen ansiostaan.
– Helena-Reet auttoi minua unohtamaan menneisyydessä kokemani vaikeat ajat ja kohdistamaan tarmoni tärkeämpiin asioihin. Hänen ansiostaan olen kasvanut suunnattomasti! Pidän siitä, että hän ei anna menneisyyden tuomita ihmisiä – hän näyttää miten he voivat rakentaa omaa tulevaisuuttaan!
Monet tunnetut suomalaistähdetkin ovat toimineet Ohmygossip Couture -malleina, kuten Kristina Karjalainen, Janni Hussi, Johanna Loiri, Sini Tarkkinen, Linnea Aaltonen, Suvi Pitkänen, Tuija Järvinen, Jaana Laitinen, Marianne Kallio ja Laine Bruce.
Alla Kristina Bellanova poseeraa uudessa kampanjassa, joka keskittyy Helena-Reetin suunnittelemaan Ohmygossip iPad -suojakoteloon.
kristina-bellanova2 kristina-bellanova5
kristina-bellanova3
kristina-bellanova4
kristina-bellanova6
Lue myös:
Rikkaimmat ovat kovimpia säästämään
Helena-Reet Ennetin ystäväpiirissä maailman rikkaimpia miehiä
Linnea Aaltosen Japanin-matka liikutti minua
Tämä on hyvän parisuhteen salaisuus
Kerro ideasi muillekin, tarvittaessa yhä uudelleen
Tämän takia Helena-Reet haluaa ostaa yksityissaaren
Suomen media tarvitsee uudistuksia ja uutta verta
Aion hankkia vene- ja lentoluvan
Olen varsinainen ideasampo
Suomen media ylitti rajan Henna Kalinaisen kohdalla
Harkitsen merkittävää yhteistyötä USA:ssa
Helena-Reet Ennet on nimetty maailman toiseksi parhaaksi bloggaajaksi
Viihdetoimittaja Helena-Reet: Ensi viikolla Ruotsiin juhlimaan kuninkaallisia häitä
Tunnettu bloggari Helena-Reet: Naiset jahtaavat miestäni
Hennan seksikkäät uudet kuvat
Huippubloggari Helena-Reet: Ensin he nauravat, sitten kopioivat
Suosikkibloggari Metropolille: Olen Hugh Hefnerin hyvä ystävä


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.