20-vuotista historiaansa juhlivan opiskelijoiden suosiman GOOM13-risteilyn ohjelma on valmis ja julkistettu. GOOM:in juhlaristeilyn artistivieraita ovat aiemmin julkistetun erikoiskeikan tekevän Apulannan lisäksi vuoden 2012 virallisesta kesähitistä ”Sokka Irti” vastaava Cheek, ”Puumaa mä metsästän” -albumin toukokuussa julkaissut Stig sekä levylaulajinakin kunnostautuneet NRJ:n Aamupojat. Kansainvälisenä tähtenä yleisön eteen laivalla nousee ruotsalainen E-rotic.
Musiikin ja bileiden jatkumisesta tuttuun tapaan kellon ympäri ovat takaamassa suomalaiset DJ:t, kuten JS16, Mista S, Spinny ja Lovetone. Risteilijöille on tarjolla myös muuta täydentävää ohjelmaa maailman suurimman wiuhahduksen, PaskanMusiikinFestivaalin sekä muiden GOOM:lle tuttujen viihdenumeroiden myötä. Tarkka ohjelma-aikataulu julkaistaan lokakuun alussa osoitteessa www.goom.net.
GOOM13-risteilyt seilataan 10. ja 11.helmikuuta Turusta lähtevällä Silja Europalla. Yleinen lipunmyynti alkaa 4.9.2012 Matka-Vekassa. GOOMipeikkomyynti eli ryhmälippujen myynti on jo käynnissä. Viime risteilyillä kävijöitä oli yhteensä lähes 5000 ja tänä vuonna tavoitteena on kaksi loppuunmyytyä laivaa.