Henna Peltonen ja Supermarjona televisiosta tutuksi tullut Marjo Niittyviita jatkavat kiistelyään median välityksellä. Niittyviita täräytti uudessa Hymy-lehdessä että Henna Peltosen perustama ”niinsanottu tanssiryhmä” NiceKone ”ei siis todellakaan ole kilpailija” Niittyviidan Lamourettes-tanssiryhmälle.
Henna Peltonen ihmettelee Metropolille Niittyviidan viimeisimpiä lausuntoja.
– En ymmärrä vieläkään Marjon jatkuvaa tarvetta tuoda nimeäni jatkuvasti joka jutussa esiin ja alan jo tosissaan kyllästyä että nimeni liitetään häneen. Minua suoraan sanottuna hävettää että olen ollut Lamourettes ryhmässä mukana! Saan järjestäjiltä jatkuvasti niin ala-arvoista palautetta heistä ja tiedän toki tyttöjen tanssitaustat ja shown laadun kun itse sitä vuosia pääsin hyvin läheltä katsomaan.
– Marjo tuo jatkuvasti esiin kuinka huonoa mainosta ryhmälle olin, mutta kuitenkin edelleen heidän Facebook sivujaan sekä heidän keikkojaan mainostetaan kuvalla jossa minä esiinnyn!! Olen pyytänyt useaan otteeseen häntä poistamaan kuvani heidän markkinoinnistaan, mutta mitään ei tapahdu ja irtisanomisestani tulee vuosi! Kovin ristiriitaista. Lisäksi Marjo ei ole koskaan nähnyt NiceKoneen showta, joten hänen kritiikkinsä lähinnä huvittaa! Mutta hän on kyllä oikein tervetullut katsomaan meitä! Meillä on todella upea show!
– NiceKoneen riveissä tanssii SM-tason tanssijoita sekä tanssinopettajia, ja treenaamme ja uudistamme showtamme jatkuvasti! Eli ei muuta kuin Marjo, tervetuloa vain NiceKoneen keikoille, sen jälkeen voit toki arvostella kun olet meidät ensin nähnyt! Tästä porukasta ei voi kuin olla ylpeä!