Car Babe 2015 valitaan AUTOT JA VIIHDE -viikonlopputapahtumassa, Lahden Messukeskuksessa lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna.
Car Babe -kilpailussa etsitään näyttävää, itsevarmaa, karismaattista sekä sanavalmista täysi-ikäistä naista. Kilpailun vetää ja juontaa Henna Peltonen.
– Olen aina nauttinut uusista haasteista ja tänä vuonna olen myös itse ollut paljon mukana autourheilun parissa, joten olen todella innoissani, että saan olla mukana järjestämässä tätä kilpailua. Mukaan on ilmoittautunut todella näyttäviä ja kauniita sekä itsestään hyvää huolta pitäviä urheilullisia naisia, Henna kertoo.
Henna-Peltonen-Car-Babe-2
Car Babe -kilpailuja on järjestetty vuodesta 2003 lähtien. Nyt kahden vuoden tauon jälkeen kisaan lisätään entistä enemmän näyttävyyttä ja glamouria. Vuosien varrella Miss Suomi -kilpailussa menestyneitä malleja on nähty kisaamassa myös Car Babe -kisassa, joten osallistuminen antaa paljon hyvää kokemusta ja lavavarmuutta sekä luo uusia suhteita business- ja suhdetoimintaverkostoon.
Finalistit pääsevät myös mukaan tänä vuonna ensimmäistä kertaa ilmestyvään Car Babe -kalenteriin, joka lanseerataan X-treme Car Show’ssa lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna. Haku kilpailuun on käynnissä keskiviikkoon 5.8. saakka, jonka jälkeen valitaan finalistit.
Henna Peltonen valmistautuu samalla lokakuussa käytäviin fitness -kisoihin Tapani ”Tape” Valkoisen valmennuksessa. Hän keikkailee mm. ”It’s My Life” -hitistä tunnetun Dr. Albanin taustalaulajana ympäri Eurooppaa, tekee edelleen tanssikeikkoja ja aloittaa syksyllä aloittaa kosmetologina Tampereen The Lookissa.
Tsekkaa seksikäs video Hennan promokuvauksista!

AUTOT JA VIIHDE -viikonloppu järjestetään 3.-4.10. Lahden Messukeskuksessa. Tapahtuma koostuu Jenkkiautonäyttelystä, X-treme Car Show’sta sekä Rock’n’Roll & Burlesque Night -tapahtumista. Näyttelyyn saapuu esiintyjiä ja tähtivieraita ulkomaita myöten.
Lisätietoja kilpailun kotisivuilla ja Facebookissa.
Malli: Henna Peltonen
Sport Car: Auto-Outlet Helsinki
Renkaat: Rengasmaailma Oy
Drifting auto: Henri Tasa
Kuvat: Micki Häggblom
Kuvausavustaja: Pentti Manninen
Tuotanto: X-treme Car Show / Car Babe
Stailaus: Kirsi Ojaniemi