Henna Peltosen EM-kulta ei tullut helpolla – pyörtyi ennen lavalle menoa

Henna Peltonen voitti lauantaina Italian Sorassa kultaa bikini fitneksen EM-kisoissa, jotka järjesti NBBUI-liitto. Voitosta innostuneena Henna osallistui vielä sunnuntaina yleiseen bikinisarjaan, jossa hän myös voitti omassa luokassaan.
Voitot eivät kuitenkaan tulleet helpolla. Kuukausien mittainen rankka treeni- ja dieettiohjelma veivät kiireisen naisen jaksamisen äärirajoille. Henna on myös mm. kauneusalan yrittäjä, tanssija, malli, uuden luomumissikisan vetäjä ja kahden lapsen äiti.
– Vaikka tämä kisadieettini menikin hyvin, en voi kieltää etteikö se olisi ollut myös rankka. Lopussa olin niin väsynyt ja uupunut, että se purkautui usein itkuna enkä jaksanut olla enää kovinkaan sosiaalinen. On kuitenkin täysin luonnollista, että kun kropan laittaa äärirajoille, se luonnollisesti väsyy. Kisamatkalle lähtiessä pystyin todellakin sanomaan, että olin todella antanut kaikkeni, Henna kirjoitttaa blogissaan.
Tiukalla dieetillä kaunotar veti kisapainonsa minimiin.
– Olen 162,5 cm pitkä ja kiristin kisapainoni vain 46 kg:aan. Ei siis mikään ihme, että lopussa kroppa uupui, Henna kertoo.
Kisapaikalla Italiassa oli lämpimät oltavat, mikä toi oman haasteensa kilpailijoille.
– Italian Sorassa oli kokoajan yli +35’c lämmintä ja kisahalli oli todellakin kuin sauna! Ei ilmastointia eikä kisavärin vuoksi ollut mitään mahdollisuutta pitkän päivän aikana viilentää itseään edes kylmällä vedellä. Kaikkien nesteiden juominen lopetetaan kilpailua edeltävänä päivänä, eikä ennen lavalle menoa saa juoda nestettä ollenkaan. Pääsin itse pois lavalta vasta ilta kahdeksan jälkeen, eli olin juomatta nestettä yli 27 h. Voin kertoa, että siinä kuumuudessa se todellakin tuntui ja nestehukan ja lämpötilan vuoksi myös pyörryin ennen lavalle menoa.
Mitään hätää Hennalla ei pyörtymisestä huolimatta ollut ja kisat menivätkin parhaalla mahdollisella tavalla.
– Tässä kohtaa moni voi kauhistua, mutta itselleni ei tule golfia lukuunottamatta mieleen urheilulajia, jossa ei olisi minkäänlaista loukkaantumisriskiä. Esimerkkinä nyt vaikka mainitakseni kansan suosikkilajit nyrkkeily, autourheilu, mäkihyppy jne… Kilpailun jälkeen sai lopulta juoda ja syödä ja olokin siitä sitten nopeasti koheni.
Nesteen juominen kuitenkin lopetettiin uudelleen, sillä Henna kilpaili myös seuraavana päivänä yleisessä kilpailussa, jossa hän voitti oman sarjansa.
Henna tunnustaa ikävöineensä helteen keskellä Suomen koleita ilmoja.
– Paahtavan kuuma helle tekee kisapäivänä kropalle huonoa ja Suomen koleaa ilmastoa tuli kerrankin oikein ikävä. 😀
Koko kirjoitus ja upeat kisakuvat Henna Peltosen blogissa!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit
Lataa...