Henna Peltosen tanssiduo mittavaan yhteistyöhön huippu-DJ:n kanssa

Henna Peltosen tanssiduo Henna & Sofia on keikkaillut monen maailmanluokan tähden kanssa ja nyt kaksikko on solminut uuden mittavan yhteistyön saksalaisen Sash!-yhtyeen kanssa, jota tähdittää DJ Sash.

Yhteistyö kattaa keikkoja niin Suomessa kuin ulkomaillakin ja keikkoja on buukattu jo pitkälle vuoteen 2020.

Sash! on myynyt maailmanlaajuisesti yli 22 miljoonaa levyä ja tunnetuimpiin hitteihin kuuluvat mm. ”Ecuador”, ”Stay” ja ”Adelante”. Alla musiikkivideo superhitistä ”Ecuador”.

Tanssiduo Henna & Sofia on aiemmin keikkailut 5 vuotta Dr. Albanin taustalaulajina ja tanssijoina ympäri Eurooppaa sekä Pohjoismaita. Tämän lisäksi Henna & Sofia on keikkaillut mm. ItaloBrothersin, David Hasselhoffin ja Paradision kanssa. Tanssiduolle on kertynyt huikea määrä keikkakokemusta Keski-Euroopan isolta festarilavoilta, joissa yleisömäärät ovat olleet kymmentuhatpäisiä. Erityisesti Saksassa keikkoja on tehty useita kymmeniä sekä festareilla, televisiossa ja isoilla areenoilla. Samoilla areenoilla nähtyjä muita suomalaisia ovat HIM ja Sunrise Avenue.

– Ulkomailla meininki on muutenkin isompaa, sillä mukana on useasti omat turvamiehet, Henna sanoo.

Uusi retroshow

Henna & Sofia lanseeravat vielä tämän vuoden puolella uuden retroshown, jossa kuullaan huikeaa ysäritykitystä sekä isoimmat hitit artisteilta, joiden kanssa tanssiduo on keikkaillut..

Show on suunnattu sekä Suomen että ulkomaiden markkinoille ja keikkoja onkin jo sovittu keikkalavoille Etelä-Eurooppaan.

Kuvat: Mainosstudio Sanna Hellekoski


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.