Huh, millaisilla kuvilla Elina Tervo pyrkii kansainvälisen miestenlehden kanteen

Uhkea maailmanmatkaaja, tv-persoona ja bloggaaja Elina Tervo pyrkii tosissaan kansainvälisen miestenlehden Maximin kansikuvatytöksi.

Kaunotar vetoaa Instagram-seuraajiaan äänestämään hänet voittoon. Hän hihkuu nousseensa äänestyksessä jo sijalle neljä, mutta muistuttaa, että vain ensimmäiseltä sijalta pääsee Maximin kanteen.

Kansikuvatyttökilpailun voittaja saa myös 25 000 dollarin rahapalkinnon, jonka Elina kertoo kilpailusivulla käyttävänsä osittain matkustamiseen sekä kirjan kirjoittamiseen matkaseikkailuistaan.

Elina Tervoa voi äänestää Maximin kilpailusivulla, jossa hänestä löytyy myös paljon kuumia kuvia, joiden avulla hän pyrkii voittamaan kilpailun.

Alla Elina Tervon muita seksikkäitä kuvia eri puolilta maailmaa.

View this post on Instagram

Kaunis Albania.. mutta eilen tuli taas muistutus siitä, ettei tämä Euroopan manner mikään lintukoto ole Etelä-Amerikan tai Afrikan jälkeen. Eilen sain kokea miltä tuntuu,kun aseella yritetään ryöstää 🔪🔪 . . Olin piknikillä auringonlaskussa sivulla olevalla rannalla ja heti kun saatiin tavarat levitettyä alkoi paikallinen kundi kiertää meidän ympärillä. Kyseli, että haluammeko ostaa pilveä ja kun kieltäydyimme pariin otteseen jatkoi kundi lähistöllä oleskelua. Näitä tilanteita nähneenä tiesin, että se tarkkailee mitä meillä olisi varastettavaa. Yhtäkkiä kundi oli kyykyssä vieressäni hemmetin kokoinen mora kädessä 🔪ja hoki että ”anna sun rahat, anna sun rahat”. En mene kovin helposti paniikkiin ja en nytkään vaan sanoin rauhallisesti ettei mulla ole mitään rahaa. Ensimmäiset aseet käteen mitä maasta löyty, eli kivenmurikat. Kundi hetken siinä uhkaili, mutta onneksi tajusi, että meitä on kaksi ja sitä vain yksi vaikka sillä paremmat aseet olikin ja lähti perääntymään. Selvittiin säikähdyksellä, vaikka nyt mietittynä jätkä oli todella sekava ja sellainen olisi helposti voinut viiltää meidän kurkut auki. . . Muistakaa siis olla varovaisia aina! Ihan joka puolella on hulluja. Pelolle ei kuitenkaan saa antaa valtaa, koska silloin pahuus voittaa. Mä en lähde täältä Ksamilista minnekään, aijon nauttia tästä upeasta paikasta ja toivottavasti tämä ryöstö yritys jäi viimeiseksi täällä. . . #ksamil #albania #europa #travel #traveller #ryöstö #aseellinenryöstö #turvallisuus #beach #besafe #aroundtheworld

A post shared by Elina Tervo (@elinatervo) on

Kuvat: Instagram / Elina Tervo