Hymy: Johanna Tukiainen sai häädön poliisivoimin!

tukiainen_2013Kuten Metropoli on uutisoinut, Johanna Tukiaisen isä Markku Tukiainen on viime aikoina julkisesti uhannut häätää Johannan Jollaksen talosta jos tyttären elintavat eivät muutu. Ilmeisesti muutosta ei ole ollut havaittavissa, sillä tänään isä Tukiainen toteutti uhkauksensa ja tilasi poliisit paikalle avustamaan häädössä.
Tukiaisen siskosten isä on ollut huolissaan erityisesti Johannan viimeaikoina yhä pahemmaksi äityneestä sekavasta käytöksestä. Johanna vastasi samalla tavoin julkisesti sanomalla isänsä olevan psykoosissa oleva entinen alkoholisti ja peliogelmainen. Isä Markku puolestaan antoi Johannalle pari päivää aikaa viedä tavaransa Jollaksesta ja palauttaa avaimet tai hänet häädettäisiin asunnosta. Hymy kertoi tänään että Markku oli toteuttanut uhkauksensa ja soittanut poliisit apuun häätötoimenpiteisiin.
Hymyn mukaan poliisi oli soittanut ovikelloa puolen päivän jälkeen, jolloin joku oli vastannut heille että Johanna ei ole paikalla. Poliisit olivat kuitenkin vaatineet päästä sisään ja olivat viipyneet sisällä noin 20 minuuttia. Kävi ilmi, että Johanna oli kuitenkin sisällä asunnossa, ja hän poistui paikalle tilatulla taksilla. Ei ole tiedossa minne taksi suuntasi.
Johannan isä oli vielä todennut Hymyn paparazzille olevansa helpottunut ja sarjoittavansa asunnon lukot uudelleen. Hymyn mukaan Johanna ei ole edes ollut kirjoilla Jollaksen-kodissa, vaikka on siellä vuosikaudet asustellut.
Lue totuus Johanna Tukiaisesta ja hänen kohuperheestään, osta Koko kansan Johanna – Paljastuksia kulissien takaa TÄÄLTÄ!


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

 • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
 • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
 • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.

4 Kommenttia
 1. Nitte sanoo

  Hyvä, että Markku-isä vihdoinkin puuttui tyttärensä elämään eikä mahdollista enää itsetuhoista käytöstä sallimalla Jonannan asua Jollaksen kodissa. Toivoisin, että äiti osoittaisi samanlaista selkärankaa ja viheltäisi pelin poikki. Tämähän on kuin murrosikäisen lapsen yritys tuhota koko perhe käyttäytymällä kuin mikäkin sekopää. Johannan murrosikä on hieman viivästynyt. Kyllä elämä siitä taas alkaa sujua, Johanna pitäisi saada vaikkapa Ruotsiin pois julkisuudesta. Hänet unohdettaisiin täällä pian ja hän saisi uuden alun muualla.

 2. DENA sanoo

  Meni sit Alpertinkatu 38

 3. HYVÄ ISHKÄ sanoo

  ihan oikein pitäähän nyt 35 vuotiaan naisen osata jo huolehtia asioistaan, jos ei osaa sille pitää hommata edunvalvoja ja hoitoa.

  1. yks mimmuli sanoo

   Ei sitä muuta voi, ellei itse auta itseään, on jonkun puututtava.
   Ei kai sitä aikuisen naisen elämään voi puuttua. Ainoa keino on, jos todetaan ettei itse pysty hoitamaan asioitaan on hänet laitettava holhoukseen ja sitä kautta hoitolaitokseen.

Jä vastaus

Your email address will not be published.