tukiainen_2013Kuten Metropoli on uutisoinut, Johanna Tukiaisen isä Markku Tukiainen on viime aikoina julkisesti uhannut häätää Johannan Jollaksen talosta jos tyttären elintavat eivät muutu. Ilmeisesti muutosta ei ole ollut havaittavissa, sillä tänään isä Tukiainen toteutti uhkauksensa ja tilasi poliisit paikalle avustamaan häädössä.
Tukiaisen siskosten isä on ollut huolissaan erityisesti Johannan viimeaikoina yhä pahemmaksi äityneestä sekavasta käytöksestä. Johanna vastasi samalla tavoin julkisesti sanomalla isänsä olevan psykoosissa oleva entinen alkoholisti ja peliogelmainen. Isä Markku puolestaan antoi Johannalle pari päivää aikaa viedä tavaransa Jollaksesta ja palauttaa avaimet tai hänet häädettäisiin asunnosta. Hymy kertoi tänään että Markku oli toteuttanut uhkauksensa ja soittanut poliisit apuun häätötoimenpiteisiin.
Hymyn mukaan poliisi oli soittanut ovikelloa puolen päivän jälkeen, jolloin joku oli vastannut heille että Johanna ei ole paikalla. Poliisit olivat kuitenkin vaatineet päästä sisään ja olivat viipyneet sisällä noin 20 minuuttia. Kävi ilmi, että Johanna oli kuitenkin sisällä asunnossa, ja hän poistui paikalle tilatulla taksilla. Ei ole tiedossa minne taksi suuntasi.
Johannan isä oli vielä todennut Hymyn paparazzille olevansa helpottunut ja sarjoittavansa asunnon lukot uudelleen. Hymyn mukaan Johanna ei ole edes ollut kirjoilla Jollaksen-kodissa, vaikka on siellä vuosikaudet asustellut.
Lue totuus Johanna Tukiaisesta ja hänen kohuperheestään, osta Koko kansan Johanna – Paljastuksia kulissien takaa TÄÄLTÄ!