Intohimo ei välttämättä lopahda pitkässäkään parisuhteessa!

Yleinen uskomus on, että erotiikantäyteinen ja seksinnälkäinen parisuhde olisi mahdoton vuosikymmenen yhdessäolon jälkeen. Oletus on, että mitä pidemmälle yhdessäolo jatkuu sitä enemmän intohimo hiipuu.
Uuden tutkimuksen mukaan yleiset oletukset voi kuitenkin heittää romukoppaan. Yhdysvaltalaisten tutkijoiden mukaan seksielämä voi  pysyä aktiivisena ja intohimoisena vuosikymmenienkin jälkeen.
Tutkimuksessa parit täyttivät kyselyn, jossa kysyttiin tyytyväisyyttä parisuhteeseen ja puolisoon. Rakkauden ja intohimon määrää henkilöt arvioivat asteikolla yhdestä seitsemään, jossa 7 merkitsi intensiivistä rakkautta. Keskimäärin 40 prosenttia vaimoista ja 35 prosenttia miehistä merkitsi rakkaus-sarakkeeseen numeron 7.
Science of Relationships –sivuston mukaan intensiivistä rakkautta tunnustaneet henkilöt myönsivät useimmin pitävänsä kumppaniaan kädestä, halaavansa ja suutelevansa. Ainoastaan 9 prosenttia vastanneista kertoi, ettei ollut harrastanut seksiä kumppaninsa kanssa viimeisen kuukauden aikana.
Lähteet: Science of Relationships, tohtori.fi


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

1 Kommentti
  1. Makke sanoo

    Kyllä minä uskon että pitkässäkin suhteessa seksielämä voi olla hyvää. Itse olen ollut naimisissa saman naisen kanssa yli 30 vuotta ja vieläkin on hauskaa sekä sängyssä että sängyn ulkopuolella.
    Tosin sellaisiakin kausia on ollut että on ollus ns. hiljaisempaa, ja niitten yli on vaan pärjättävä.
    Toisaalta olen myös sitä mieltä että hyvää avioliittoa ei myöskään kannata heittää koppaan sen takia että seksi ei välttämättä olekaan niin intohimoista koko ajan. Olen myös sitä mieltä että jos miehenä ”tarvitsen” enemmän seksiä kuin vaimo haluaa antaa niin käymällä esimerkiksi eroottisessa hieronnassa tai muussa osto-seksi-oaikassa niin voi saada omat fantasiat toteutettua ja hyvää seksiä. Sen jälkeen jaksaa taas olla kotonakin iloinen ja lähteä mukaan kauppareissulle 😉

Jä vastaus

Your email address will not be published.