Terveyskeskus ilmoitti 65-vuotiaalle Göstalle: Olet raskaana! Aftonbladetin mukaan virtsanäyte osoitti, että 65-vuotias ruotsalaismies olisi raskaana.
Gösta Elofsson antoi virtsanäytteen lääkärikäynnin yhteydessä. Pari päivää myöhemmin miehen puhelimen vastaajaan oli jätetty viesti terveyskeskuksesta.
– He halusivat, että menisin takaisin ja antaisin toisen virtsanäytteen, Elofsson kertoo Aftonbladetille. Miehen annettua virtsanäytteen toistamiseen, hän kysyi, mikä ensimmäisessä oli vikana.
– Niinpä he vastasivat, että näytti siltä, että olet raskaana, Elofsson kertoo.
Selitys vauvauutiseen oli se, että virtsanäyte oli joutunut kontaktiin bakteerien kanssa, joita ilmenee raskaana olevilla naisilla. Lääkäri ei hyväksynyt näytettä, ja tästä syystä Elofssonin oli annettava uusi näyte. Sen mukaan mies oli kunnossa, eikä hän ollut raskaana.
Elofsson halusi jakaa erikoisen tapahtuman ystäviensä kanssa Facebookissa. – Monet onnittelivat minua. Olen ottanut asian täysin huumorilla. Tämähän on hauska tarina, Elofsson nauraa.
Kaikesta huolimatta mies ei ole pettynyt, ettei hän saakaan lasta. Myöhemmin syksyllä hänestä nimittäin tulee isoisä sekä isoisän isä. – Perhepiiriin tulee uusia lapsia, joten saan lapsia joka tapauksessa. Parempi vain, että nuoremmat hoitavan homman, sanoo Elofsson.
Lähde: IS