Järkyttävä yllätys odotti aamulla – jättilasku kotibileistä


Järvenpääläinen Miska Timonen heräsi uuden asuntonsa tupaantulijaisten jälkeisenä aamuna järkyttävään yllätykseen.
Aamulla Timonen huomasi herättyään, että koko asunnon lattialla on paksu kerros vettä! Syy oli täysi mysteeri, sillä yksikään asunnon vesihanoista ei ollut auki.


Edellisenä iltana oli Timosen mukaan kavereiden kanssa juotu ja syöty hyvin tupareissa, jonka jälkeen seurue oli siirtynyt baariin jatkamaan iltaa. Yöllä kotiin palattuaan Timonen ei huomannut mitään ihmeellistä ja meni nukkumaan.
Timonen oli antanut asunnon vara-avaimen yhdelle ystävälleen siltä varalta, että jos hän joskus itse unohtaisi avaimensa kotiin, hän pääsisi sisälle ystävänsä vara-avaimen avulla. Timonen ei ollut kuitenkaan antanut ystävälleen lupaa tulla asuntoon omin luvin.
Myöhemmin kävi ilmi, että kyseinen ystävä oli käyttänyt vara-avainta Timosen tietämättä tupariyönä ja mennyt vessaan, jonka jälkeen ystävällä oli katko muistissa. Ystävä muistaa vain tulleeensa yöllä asuntoon ja lähteneensä sieltä. Muistikatkoksen hän uskoo johtuneen siitä, että hän on kaatunut vessassa ja lyönyt kaatuessaan päänsä. Timonen arvelee, että asuntoon tulvinut vesi on lähtöisin suihkutilasta.
Vesivahinko on todella massiivinen, sillä koko lattia oli paksulti veden peitossa. Remontin kustannukseksi arvioidaan 15 000 euroa.
– Mua on jo uhattu, että menetän koko asunnon, jos en maksa korjauskuluja, Timonen kertoo Metropoli.netille.

– Mulla ei tosiaan ole nollatuloilla varaa maksaa tuollaisia summia, koska ei ole duunia juuri tällä hetkellä eikä tiedossakaan, Timonen jatkaa.
Myös luvatta asuntoon tullut ystävä on tällä hetkellä työtön, joten tupari-illan jälkimainingeista uhkaa tulla Timoselle todellinen katastrofi.
Asunnon lattia jouduttiin repimään auki vesivahingon takia

Kuvat ja videot: Miska Timonen


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.