Johanna Tukiaisen paljastuskirja on julkaistu tänään!

kuva 2Johanna Tukiaisen elämästä kertova kirja Koko kansan Johanna – Paljastuksia kulissien takaa on julkaistu tänään ja sen voi tilata Metropoli.netin verkkokaupasta.
Johanna Tukiainen kieltäytyi antamasta haastatteluja kirjaa varten, mutta Julialta saatiin kaksi puhelinhaastattelua. Tukiaiset ovat ilmeisesti kuitenkin  osanneet aavistaa, mitä kirja pitää sisällään, sillä siskokset ilmoittivat tekevänsä siitä rikosilmoituksen ennen kuin olivat lukeneet siitä riviäkään.
Suomen ykkösblondin Johanna Tukiaisen elämästä kertovassa kirjassa kurkataan Tukiaisten kulissien taakse. Samalla annetaan Johannan omalle värikkäälle kommentoinnille uudenlainen näkökulma. Kirjassa kerrotaan tapahtumista Johannan omien kirjoitusten lisäksi yhteistyökumppaneiden, ystävien, sekä ex-aviomiehen haastattelujen pohjalta.
Kirjan sivuilla mm. käydään hyvin värikkäällä keikkakiertueella, kurkataan avioelämän vaikeuksiin ja paljastetaan hyvin rankkojakin tapahtumia. Väkivaltaa, päihteitä, seksiä, prostituutiota, vainoamista ja uhkailuja, outoja perhekuvioita, unelmia, riitoja, rahasotkuja, sekä sitä kuuluisaa glamouria. Näistä aineksista on koottu Koko kansan Johanna.
Haastattelujen lisäksi kirja sisältää tekstiviestejä, sähköposteja, sekä tapahtumia, joita ei ole blogeissakaan kerrottu.
Lue ja hämmästy !
Kirjan tekemiseen on osallistunut useampi henkilö ja sen sivuilla paljastetaan lukuisia asioita, joita ei ole aikaisemmin julkaistu missään. Loppujen lopuksi kirjoittajan mieleen ei ole jäänyt päälimmäiseksi jokin yksittäinen asia, vaan yleinen hämmästys Tukiaisten touhuista. Kirjaan ei suinkaan ole tarvinnut kaivaa skandaaleja, vaan niitä tuntuu syntyvän kuin itsestään. Johannassa ja Juliassa on kirjoittajan näkökulmasta mielenkiintoisinta se, että aivan normaali keskiviikko voi pitää sisällään sellaisten mittasuhteiden sekoilua, että moni aikuinen ei koko elämänsä aikana pääse tai joudu moista kokemaan. Viimeistään saman viikon lauantaina Tukiaiset jo pyöräyttävät uudet stuntit uusilla höysteillä.
Tilaa kirja tästä!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.