Jonna Saari BB-talon jälkeisestä yöstä: ”Se paneminen silloin, että herranjumala!”

Big Brother -realitysarjasta alunperin tunnetuksi tulleet Niko Saarinen ja Jonna Saari ja  paljastavat uusimmassa Nikotellen-jaksossa muun muassa, kuka on heidän mielestään Suomen kuumin julkkis. Hän osoittautuu yllättäen molemmilla samaksi mieheksi! Kuuntele podcastista, kuka hän on ja miksi.

Jonna tosin ei innostuisi, jos kyseisellä miehellä olisi ”karvainen kulli”, mutta Niko kiihottuisi siitäkin.

Täysin pierussa jaksoa nauhoittava kaksikko kertoo myös oudoimmista seksifantasioistaan. Niko sanoo joskus fantasioivansa mielessään, että ”Petteri Orpo nussii mua jossain Hotelli Kämpissä!” Niko sanoo näkevänsä Orpon naamasta, että  miehen ”kulli ei ole iso, mutta ei sekään haittaisi”.

Jonna tunnustaa tykkäävänsä jääkiekkoilijoista, koska monet heistä ovat niin kuumia. Niko kertoo snäppäilevänsä erään jääkiekkoilijan kanssa ja myöntää innostuvansa heistä muutenkin: ”Perse kuin persikka.” Jonna jatkaa: ”Hokiperse on ihana!” Jonnan mielestä myös Niklas Hagman on ihana. Niko ei tiedä varmasti, mutta sanoo näkevänsä Niklaksen naamasta, että ”hänellä on iso kulli”. Nikon unelmamies on ”jääkiekkoilija, jolla on harmaat kollarit, nuuska huulessa ja pullotus näkyvillä.”

Molemmat paljastavat ohjelmassa ihanimman seksimuistonsa. Nikon yksityiskohtaisesti kuvailemaan muistoon liittyy hikistä maalaisromantiikkaa: ”Laitettiin styroksilevy pellon laitaan ja nussittiin. Mä olin Ansa Ikonen ja hän oli Tauno Palo.”

Jonnan paras ja mieleenpainuvin seksikokemus tapahtui hänen päästyään pois Big Brother -talosta. Jonna oli jo ”pannut talossa peittojen alla”, mutta ensimmäisenä yönä ”vapaudessa” hotellin saunasviitissä ei ollut kameroita. ”Se paneminen silloin, että herranjumala! Hänkin sanoi jälkeenpäin, että tää oli kyllä parasta ikinä”, Jonna muistelee koko yön kestänyttä ikimuistoisinta seksisessiotaan.

Kuuntele aivan pierussa olevien Nikon ja Jonnan muutkin K18-paljastukset Nikotellen-podcastin uusimmasta jaksosta alta tai täältä!

Jakso on kuunneltavissa myös Soundcloudissa.

Nikotellen-podcastin ensimmäisen ja toisen tuotantokauden äänitteet löydät täältä.

Sarja löytyy myös Apple Podcasteista

Metropoli ja Nikotellen ovat myös Instagramissa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.