Jos vauvoilla olisi hampaat kuin aikuisilla, näin pelottavalta se näyttäisi!

Vauvoilla ei yleensä ole syntyessään yhtäkään hammasta. Joillakin saattaa olla yksi tai muutama, mutta se on harvinaista. Onneksi on täysin mahdotonta, että vauvoilla olisi suussaan täysi hammasrivi. Se nimittäin saisi vauvat näyttämään jopa todella karmean näköisiltä.

Katso näitä alla olevia kuvia, jolloin olet varmasti samaa mieltä, että hampaat eivät sovi vauvoille. Näihin vauvakuviin on lisätty hampaat. Toivottavasti kukaan ei näe painajaisia näiden kuvien katselujen jälkeen. Kun vauvojen suussa on hampaat, näyttävät vauvat jotenkin siltä, että ne tietäisivät tästä maailmasta enemmän kuin voisi luulla.

Joissakin kuvissa pitää oikein kokeilla laittaa sormi hampaiden päälle, jotta näkee että kuvan vauva ei oikeasti ole niin kamalan näköinen kuin hampaiden kera. Näinhän se on, että vauvat ovat oikeasti söpöjä. Mutta nyt tiedämme myös, että ne ovat sitä vain ilman hampaita.

Hampaat sopivat aikuisille. Sekin on todistettu, että jos aikuisilla ei olisi hampaita, se taas saisi aikuiset näyttämään kummallisilta. Tätä on kokeiltu julkkisten kuvien avulla. Olemmeko kuitenkin vain tottuneet tähän, että vauvoilla ei ole hampaita ja aikuisilla on? Ja vauvat näyttävät hampaiden kera pelottavilta ja vähän ehkä rumiltakin, ja aikuiset ilman hampaita myös aika karmivilta, koska se on vain tottumuskysymys.

Lähde ja kuvat: SadAndUseless


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.